Subscribe & Follow

Tower of Belem

Jospa nyt kahden viikon hiljaisuuden jälkeen vois palata takas arki uomiinsa. Todellisuudessa oon ollu viimeset kaks viikkoa niin väsyny, että en jaksa töissä tehdä töitä ja vaan puoli unessa istun koneen äärellä. Viime sunnuntaina alko särkeen alaselkää ja nyt se on vaan pahentunu ja nyt jouduin tänäki aamuna kierähtään sängystä pois. Oon saanu hieronnan kolme kertaa siihen ja niskoihin kans mut mikään ei oo auttanu. Tänä aamuna mietin, että jäisin kämpille nukkuun ja ottaisin viimesen lihaksrelaksantin jos se auttais mut sit tuli mieleen, että ku herään niin on sit vaan tylsää eikä mitään tekemistä. Joten tulin töihin, 20min myöhessä kylläkin. Turhaan kyllä tulin ku jumissa työsivu niin en voi ees tehdä duunia. Viime viikot on menny tosiaan väsymyksen kourissa ku huoneessa ei vaihdu ilma joten herään välistä täysin jäässä tai aivan hiestä märkänä. Siihen vielä painajaiset niin huippua!

 

Kävin muutama viikko sitten ku saikulla olin niin kattomassa Belemin tornia. Se on rakennettu puolustamaan Lissabonia sekä kunnioittamaan Vasco da Gaman löytöretkiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Matka sinnehän ei ollu pitkä bussilta, vaikka eksyinki yllättäen taas matkalla. Puiston läpi kun käveli tuli joen ranta jossa miehet kalasteli auringossa. Mun onneksi ei ollu kuuma ja pilviäki oli niin, että koko aikaa ei aurinko paahtanu naamalle.

image

image

Mä en oikein tykkää isoista ihmismassoista. Ja tuollahan sitä massaa oli. Mullahan ei ollu tarkotuksena missään vaiheessa maksaa itteäni mihinkään sisälle. Torni se vaan on. Hyvin näkee ulkoaki. Mutta ne jonot mitkä sielä oli, miten kukaan jaksaa ees aatella jonottavansa sinne? Tornin alue oli kyllä kaunista ja puut kukki. Kukkii ne vieläkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Otin jopa oman selfietikun mukaan! En oo paljoa käyttäny sitä ku tuntuu hölmöltä käyttää sitä julkisesti, mutta ku muutki käytti tuola niin samahan se on. Plus siihen vielä ne kaupustelijatyrkyttäjät. Ennen ne myi kaikkea muuta, koruja, juotavaa jne. Nyt ne tuli tyrkyttään selfietikkua. Mä seison selfietikun kanssa ottamassa kuvaa niin jätkä tulee ja tyrkyttää uutta tikkua. Mikä järki. Joo, kyllähän niitä varmasti jotkut ostaakin mutta kamaan nyt hei. Jos näytän jo alunperin vihaselta niin ei mua kannata lähestyä.

image

 

Huomatkaa erittäin kiusaantunut hymy. Torni on hyvin vanha. Se rakennettiin 1515–1521, hyvin säilyny vanhaksi. Nykyään vaan näkee kaiken rapistuvan mutta Lissabonissa kaikki vanhaki pysyy ehjänä ja värikkäänä. Tässä kun parisuhde kariutu niin missään vaiheessa ei tullut takas suomeen ikävä. Itseasiassa Lontooseen menoa tuli ikävä mutta päätin että ei, aijon nyt olla täällä sopparin loppuun tammikuulle vähintään ja sit katon mitä teen. Vapaana on helppo mennä.

image

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

image

 

Nyt on sekin torni nähtynä. Parisuhteessa ollessa en ikinä käyny missään. Nyt kun on sinkku niin voi kuluttaa aikansa tasan sielä missä tahtoo. Ja niin aijon tehdäkki. Mun kaveri muuttaa tänne ens viikon aikana, se hullu ajaa suomesta! Niin sen käsken mun kans eläintarhaan ja akvaarioon ja shoppaileen ja Portoon ja Sintraan! No okei, kyllä työpaikan pojatki lupas mun kans lähtä akvaarioon jos haluan eli kyllä mä seuraa löydän. Kaloja!

image

Tosiaan, vaikka nyt on ollu kaikenlaista niin kaikki on kunnossa ja Suomeen en palaa ennen ku lomaileen. Miksi palaisin, ei siellä oo mulle mitään semmosta mitä haluaisin. Tietenki perhe ja ystävät. Suomen lomat sain värkättyä itelleni niin että menen 30.10-7.11 ja joululoman kysyin nytki myös, koska kaikkipa ei lomalle pääsekkään. Mutta mäpä pääsen! Suomeen joululomalle 17.12-27.12. Wii! Marraskuussa meen sen takia, että saan talvivaatteita. Lissabonissa parin kk päästä alkaa oleen jo kylmä ja menee Lontoon tyylisesti luihin saakka kylmyys. Eli tarvin ainaki paksumman takin. Ja tottakai ihania rakkaita vaatteitani lisää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply