Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Syysostoksia

Jospa palais takas arkeen viikonlopun jäljiltä. Eilen en menny töihin koska ei vaan huvittanu tulla töihin muiden töllisteltäväksi. Tai siltä musta tuntu. Osa kait ajatteli ainaki aluksi että lähin vaan kotoa pojan luota sen takia, että halusin bailaan ja petin sitä. Piti työkaverin aika tarkkaan kertoa asioista et mitä oikeesti tapahtu ja miksi olinkin sen luona yötä yhtäkkiä. Poika silti vaan sanoo, että halusin vaan lähtä koska halusin juhlia muiden miesten kanssa. Niin, sitähän mä halusinki tehdä ku itkin koko lauantain työkaverille, että haluaisin mennä takas kotiin, että ehkä tää ei enää toistu vaikka se on ollu samanlaista koko kesän. Nyt meni vaan pahemmaksi. Aikasemmin se oli vaan pientä repimistä rinnuksista ja käsistä. Aina tuli vastaukseksi, että sä saat niin helposti mustelmia. Tarkkaa oli se, että hän ei koskaan lyöny. Ei koskaan. Kuristaminen ja repiminen on eri asia ku lyönti.

 

Mut kirjotetaanpa jostain muusta asiasta nyt. Pitää jatkaa elämää. Kävin joku aika sitten taas hieman shoppaileen primarkissa. Se on vaan ehkä maailman paras kauppa. Sinne oli nyt tullu syysjuttuja ja ne oli kaikki niin söpöjä ja ihania paksuja ja isoja villajuttuja eri kuoseissa. Oisin halunnu ostaa ainaki kolme villatakkia ja tuhansittain kaikkee muuta. Mutta pitäydyin himoissani ja kattelin vaan alesta tavaraa. Ku primarkissa on alet niin ne tosiaan on alet. Yhteensä 5,5euroa meni primarkkiin tällä kertaa ja hyvin selviää. Löysin sentään eurolla poolonki. Vaikka se onkin ruskea ja tosi tiukka mut hei, euron!

image

image

 

Ja käväsin kattoon myös hm alet. Sieltä löyty niin oudot shortsit myynnistä että tarkkaan nyt harkihten josko kävis ne ostaan. Löysin myöhemmin mätsäävän bleiserin näihin. Ostais koko puvun ja alkais pitään sitä työpukuna. Olisin se hullu kissanainen!

image

 

Metrossa pelasin candy crushia ja vasta vähän ajan päästä tajusin että tosiaan, vieressä istuvalla jätkällä oli sylissään helkkarin iso nalle. En oo oikein koskaan ymmärtäny sitä, että noita ostettais naisille lahjaksi. Mitä sä teet tuolla? Tai kiva ajatushan se on, että ostaa lahjoja toisille mutta eikö vois miettiä sen lahjan käytettävyyttäki? :D

image

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply mummi-56 19/08/2015 at 12:41 PM

  Hei, kuristaminen, repinen, lyönti, kaikki samaa väkivaltaa, joka tehdään tahtomattasi.

  Tiedän tilanteen. Tosin omalla kohdallani siitä jo neljännesvuosisata, muttei se miksikään liene vuosien saatossa muuttunut.

  Älä palaa entiseen, ihan itsesi takia. Itsetuntosi ja -kunnioituksesi takia.
  Mikään ei tule muuttumaan. Ehkä hetkeksi, mutta aina pahoinpitelijä palaa entisille tavoilleen.
  Syynä kai narsismi, vallan käyttö eli alistamisen tarve,

  No, ei asiasta enempää, olet varmaan googlettanut tilannetta, ja tiedät missä tilanne menee.

  Toivon sinulle hyvää ja rauhallista jatkoa. Nauti elämästä ja uusista mahdollisuuksistasi. Olet sen ansainnut, olet upea nainen.

 • Leave a Reply