Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Hukassa

Viime perjantaina päätin, että haluan kirpparille. Netin mukaan Humanalla on yks kirppis Lissabonissa. No hieman oli väärässä. Niitä oli yhellä kadulla vähintään kolme. Käytiin kahdessa ja ymmärrettiin, että Humanan hinnottelu on aika yläkanttiin. Vai mitä mieltä ootte käytetystä hm perustopista 5,95e? Löysin silti kaks mekkoa, yllättäen -50% alesta. En muita kattonukkaan ku sen alerekin, just noiden hintojen takia. Lähtiessä kotiin sitten katottiin, että sopivasti meijän oma bussi siinä pysäkillä. Takana selvästi luki 706 ja otettiin se. Ajeltiin aika pitkään sillä ja mietin, että onpa kumma ku asutaan vaan vähän matkan päässä et mitä hiton aluetta tää on. Ja yhtäkkiä tuli kukkuloitaki ja maaseutua. Bussin etuosassa oli 708 joka kiertää lentokentän kautta. Mietin vaan myöhemmin, että kuinkahan moni sen bussin ottaa vahingossa ku takana oli eri numero ku eessä. Ollaan mietitty lähemmäs työpaikkaa muuttamista, nyt varsinki ku poika vaihto työpaikkaa ja seki sijaitsee ihan täällä Oriente aseman lähettyvillä missä mullaki. Mutta Moscavide ja Orientehan on lähellä lentokenttä. Niin oli tääki omakotitalo alue missä ootettiin uudelleen bussia takas. Mä kauheessa vessahädässä toivoin, että se bussi tulis pian takas lentokentältä.

 

image

Ja ne koneet oli tosi alhaalla. Korviin kävi kun lensi yli. Meillä on ongelmana kämpillä kans se, että ku asutaan 10. kerroksessa ja lentokoneet alkaa laskeutuu just siinä kohilla niin esim viime yönä säikähin taas aivan kamalasti ku heräsin siihen, että lentokone meni ohi ja parvekkeen ikkunalasit tärisi sen takia. Aika usein säikähän sitä ja otan poikaa kädestä kiinni. Ihan ku se tilannetta auttais ku jätkä kuorsaa vieressä. Mähän järjestin huoneenki uudelleen ja siirsin sängyn parvekkeen oven viereen. Olipa sekin fiksusti tehty kun nyt huomasin, että se ovi on rikki ja jumittuu n.5cm ennen kiinni menoa joten siinä nyt on sit semmonen rakonen mistä tuulee. Eihän se nyt niin haittaa koska on vielä ihan ok lämmin mutta saattaa vähä tulla vilposta parin kk päästä. Mut ei taija ihan kamalan kylmä lopulta tulla ku katoin niin keskilämpötila on joulukuussaki 14.

image

 

Kirppistelyn jälkeen ku päästiin pitkän matkan reissattua omalle bussiasemalle käytiin äkkiä pingo docessa ostaan syötävää illaksi, pitsaperjantai tottakai. Ostettiin samalla pienet viinitetrat. Siis semmoset 1,5desin. Lapsena aina halus kaupasta semmosen tripin ja jostain syystä sanon näitä tripeiksi vaikka triphän on se mehun merkki. Mut trippiviiniä juotiin matkajuomana. Koska jostain syystä meidän bussi ois tullu vasta 40min päästä ja ei jaksettu venailla sitä. Mentiin vaan puolet matkasta toisella bussilla ja käveltiin toinen puoli ja juotiin viintä. Saman vois toistaa tänäänki. Kävästä katteleen jos ois jotain kivaa myynnissä liian kalliiseen hintaan.

image

 

Ja en tosiaan tajua näitä ruokajuttuja mitä ne täälä myy! Kaikki mitä eläimestä irti saa käytetään. Mut miettikää miten monta kanaa tähänki pakettiin on pistetty.

image

 

Mulla ei taaskaan ollu oikein mitään muuta asiaa ku ajeltiin bussilla väärään suuntaan viime viikolla. Olin tällä viikolla kaks päivää saikulla niin tuli nukuttua kaks päivää ihan hyvin ja eilen kävin jopa turisteileen!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply