Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Lidl villapaita

Me saadaan töissä, se on kait täällä ihan laissa, että pitää saada työntekijöiden ruokaraha. Vähä ku suomessa ne lounassetelit mut meillä tulee ihan pankkikortti joka on tarkotettu vaan sille ruokarahalle ja sit sinne ladataan 1.päivä koko kuun ruokaraha. Vähän niinku palkka. 6,8e per arkipäivä joten ihan hyvin sitä rahaa tulee kuussa ruokaan. Se kortti käy ravintoloissa ja ruokakaupoissa. Mietin eka, että onnistuuko sillä ostaa alkoholia ja muuta tavaraa mitä esim lidl myy. Suomessahan ei esim lahjakorteilla voi ostaa alkoholia. Kokeilin torstaina Lidlissä sitä korttia kun löysin paidan lidlistä. Kyllä! Shoppailin lidlistä vaatteita! Halusin testata voiko sillä ruokarahalla ostaa myös vaatteita. Kyllä, kyllä sillä voi. Poika meni ja osti meille mehukoneenki. Nyt se sillä sit värkkäilly kauheen määrän eri mehuja ja no, ne on aika outojaki välistä.

image

 

Mulla oli ehkä maailman vaikeinta löytää Portugalissa suodatinpusseja. Miten vaikeeta se oikeesti on niitä löytää. En keksiny enää lopulta mitään muuta ku laittaa Eskimolle viestiä, että haluaako ne auttaa mua tässä vaikeassa tilanteessa. Lupasivat auttaa ja olin erittäin iloinen. Eskimolaisten ihana paketti saapuki viime perjantaina ja sieltä löyty muutakin kuin suodatinpusseja. Mutta nyt riittää suodatinpussit jouluun saakka ainakin. Kotoakin meinaan lähetettiin yks paketti suodatinpusseja. Nyt kun on noita teepussejaki niin voi ostaa irtoteetä. En meinaan yhtään tiä mistä semmosta teesiivilää vois lähtä ees ostaan. käytetään juustohöylänäkin kuorimaveistä. Tai semmosta kuorimahöylää. Hyvin sillä leikkaa siivuja juustostakin. Tuli tosta eskimosta mieleen, että niillä toimii tuo asiakaspalvelu tosi hyvin. Eihän niitten ois mitään tarvinnu lähettää mulle, mutta laittoivat. Mähän meinaan suolakurkun ikävässä laitoin Herkkumaalle sähköpostia niin ne ei koskaan ees vastannu siihen viestiin. Se on huonoa asiakaspalvelua.

image

 

Nii, perjantaina laitoin päälle tuon Lidlistä ostaman villapaidan ja voin sanoa, että eipä nuo reiät kovasti mua viilentäny. Eiei, ei 28 asteen lämmössä kovin paljon vaatteita tarvi. Sunnuntaina, eilen, iski lämpömittari 34 asteeseen ja se oli taas semmonen painostavan kuuma joka ei liiku mihinkään se ilma. Koko yö lämpötila oli yli 25 asteessa ja voin sanoa, että ei kauheen kiva ollu nukkua. Poikaki kömpi nukkuun vasta 2 jälkeen yöllä ja mulla herätti kello ekan kerran 4. Mutta torkutin 50min ennen ku nousin ja otin myöhäsemmän bussin töihin.

 

Nyt oon aivan addiktoitunu snapchattiin enkä kykene meneen pois sieltä! Lähettäkää mulle viestejä siellä niin mulla on taas tekemistä töissäki! pimeaonni nimimerkillä löytää mut sieltä!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply