Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Rukousnauha

Ostin tosiaan marketilta vaan sen sormuksen ja varastetun paidan lisäksi rukousnauhan. Varastettuhan se paita oli ku ei se myyjä tullu hakeen multa sitä rahaa. En vieläkään ymmärrä mitä mökää mun ois pitäny pitää että se myyjä ois siihen tullu. Mut se rukousnauha. Käytiin juomassa sangriat (en tykänny) ja syömäsä ranskalaisia, joista tykkäsin aika kovastikki kunnes poika päätti ”näissä ei oo tarpeeksi suolaa” ja valkas ne suolakuorrutuksella. Siitä lähtiessä jäin katteleen yhtä ”pöytää”. Maassahan ne oli viltillä suurin osa. Mutta siinä myyjällä oli kaikenlaista vanhaa roinaa ja sattu silmiin hyvin iso helmikoru. Kerkesin sanoon pojalle, että maksan tästä 5euroa että se saa tingata jos se pyytää enemmän. Kysyttiin hintaa niin sehän oliki sopivasti 5e. En alkanu ees tinkaan vaikka hinta ois varmaan laskenukki, mutta vihaan tinkaamista yleisestikkin ja mä en sitä osaa. Ja vitonen oli musta sopiva hinta muutenkin. Täähän on hieman alle mun mittanen. ELi se on iso. Ja tästä sentään puuttuu se jättimäinen risti tuosta päästä, joka on ihan hyvä. Koska sithän se vasta överiksi oiski menny.

image

 

Sanoin pojalle tätä ostaessa, että pidän tätä kaulakoruna niin se kauhistu että Heli, siinä on jeesuskuva! ”Pidäkkö sitä myös töissä?” Tottakai. Miksi mä kotona kävelisin kilon helmet kaulassa? image

Eilisen kirjottamisen jälkeen iski joku ihme kiire ja jouduin käsitteleen 31 sähköpostia neljän tunnin sisällä. Olihan siinä vähä kiire mutta selvisin ja sammutin laitteet 10min ennen töiden loppua. Kuhan tänään ei iskis kamalasti päälle iltapäivällä viestejä. Mutta nyt lähen puuhaileen töiden pariin joita ei nyt kyllä kummosesti ole.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply