Subscribe & Follow

Muistakaa arvonta!

Miten jännää! Muutetaan keskiviikkona. Oon niin mielissäni, kuten kerran sanoinki. Tykkään muuttaa. Ajattelin ostaa meille seuraavaksi palmun. Tiättekö semmoset ruukkupalmut? Semmonen ois niin hieno.

Mulla on vähä vaikeuksia kävellä täällä. Ku täällä on tämmönen mukulakivikatu mut ajan kanssa ne on tasaantunut ja muuttunu liukkaiksi. En ees halua kuvitella minkälaiset ne on ku sataa vettä.

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käytiin yks päivä viime viikolla ostoskeskuksessa. Tuossa meidän lähelläkin on pieni ostoskeskus mut sielä on ehkä kymmenen liikettä. Mentiin keskustaan päin et mä pääsin primarkkiin ja käytiin samalla kyseleen nettiä. Primark ei ikinä petä. Löysin itelle kahdet bikinit 3,9e kpl ja uuden kukkapannan tietenkin. Nyt on hyvä sit omalla parvekkeella ottaa aurinkoa. Mut se ostoskeskus. Westfieldin ostoskeskus lontoossa on euroopan suurin. Mun mielestä se joka vasta pari vuotta sitten avattiin. Niitähän on meinaan kaks. Toinen idässä ja toinen lännessä. Nyt puhun siitä joka on idässä. Mut tää ostoskeskus. Se oli iso. Aivan liian iso. Ja olin koko ajan hukassa missä ollaan. Tuntu että en ikinä oo käyny noin isossa paikassa vaikka se lontoon onki suurempi mut se on paljon järkevämmin kasattu. Ja tuo on joka päivä klo 23.59 saakka auki. Ja lähettiin ite sieltä 22 aikaan pois niin silti se oli tupaten täynnä ihmisiä.

image

Jos joku tietää niin kertokaa. Miksi täällä suljetaan metroasemia miten sattuu? Siis viimenen metro lähtee klo 1 yöllä ja ku lähdettiin ostoksilta klo 22 niin metro oli kii. Miksi? Ja sama on käyny kerran aikasemminki keskellä päivää. Ja missään ei lue että miksi ne on kiinni.

Ps. Muistakaa osallistua nivean arvontaan! Se loppuu muutaman päivän jälkeen!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply