Subscribe & Follow

Muutto edessä

Muutetaan nyt täältä kaukaa keskustaan 1.päivä. Mukavaa ja rauhallista aluettahan tämä on. Kaupassa ja ravintoloissa ruoka halpaa ja ei maisemissakaan vikaa ole. Mutta vuokranantajan veronkierron ja pojan työmatkan pituuden vuoksi päädyttiin vaihtaan asuntoa.

image

Ja oon ilonen, koska naapurilla on tosiaan niitä kanoja ja kukko ja oon aivan varma myös että sillä on kalkkuna tuola pihalla. Kuulisitte sen mölyn mikä tuolta välillä kuuluu. Siihen oman vuokranantajan 4 vaiko 5 kissaa jotka elää aivan villinä tuosa pihassa. Ne tappelee keskenään ja kun omistajalla on myös ne kaks koiraakin niin välistä ei tiedä että jääkö kissa eloon ku koirat pääsee jahtaan niitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Ja pojan ötökkäkammo on kans yks syy lähteä täältä kaukaa. Täällä on hyttysiä ja hämähäkkejä. Täälä on niitä ihan perkeleesti. Poika on aivan kauhuissaan koko ajan niistä. Ja näkisitte miten kauheita puremia meillä on. Kaksiossa misä nyt asutaan on hankala tappaa hyttysiä ku seinässä on iso ikkuna olohuoneeseen ja ne ötökät lentelee sinne tänne. Nyt kun muutetaan keskustaan päädyttiin ottaan meille double bedroom omalla parvekkeella. Tapaa helpommin ihmisiä ja huone on sen verran parempi ja pienempi että saadaan tapettua ne hyttyset helpommin ku koko asunnossa asuessa.

image

Ja tää nykynen kaksio missä ollaan. No, täällä kaikki toimii kaasulla. Jos et saa vettä päälle niin meet kylmään suihkuun. Uuni ei pelitä aivan täysillä, mikä vika lie. Joten ei tehdä uuniruokia. Ja jos suihkussa tosiaan käy saatuaan eka kaasun päälle että voi käyttää lämmintä vettä niin asunto alkaa haiseen kaasulle ja aika varmaan tulee pää kipeäksi. Mut ei voi pitää ovea auki koska hyttyset tulee sisälle. Ja netti toimii asunnon ulkorappusilla.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply