Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ruuasta

En syö muuta leipää ku hapankorppua. Mut sitä meneeki niin älyttömästi että ihan hävettää myöntää. Tiättekö ne jättipaketit mitä saa suomesta ostettua? Syön semmosen parissa päivässä. Mietin jo portugaliin lähtiessä että miten selviän ilman grillisipsejä ja hapankorppuja. En syö niin paljon karkkia että se haittais. Ekalla viikolla kaupasa käydesä löysin liptonin metsämarjat teetä. Joka oli jostain syystä eri hyllyssä ku muut teet. Tämä tee ja pari muuta makuteetä oli säilykkeiden ja mausteiden joukossa. Yritin siinä sit löytää samalla mausteita ku huomasin vieressä myös vaasan leipomon hapankorput!

image

Olin niin onnellinen että nostin ton paketin ylös ja lauloin. Poika ja myyjä tuijotti. Mut nyt on hapankorppua joten selviän mistä vaan. Ja teetä. Briteistä en ikinä löytäny liptonin makuteetä niin olin ihan orpona ja join vaan normaalia teetä. Mut nyt ku oon alkanu juomaan kahvia aika useinkin vaikka en mausta niin pidäkkään, niin nämä portugalin kahvit on ihan kamalia. Jos pyytää kahvin saa noin 10senttiä barbien mukissa supervahvaa naaman ruttuun laittavaa kahvia. Kerran pyysin kahvin maidolla. Sain 20senttiä kahvia joka oli kutakuinki yhtä vahvaa mut vaan maidolla. Missä ne normaalit 2,5desin mukit on?

image

Niin ja missä pitseriat! Pari viikkoa sitten ehdittiin mistä sais pitsaa. Käveltiin ympäriinsä pari kilsaa ennen ku löydettiin intialainen ravintola mistä sai maailman parasta kanapitsaa! Mut se on puolen tunnin junamatkan ja puolen tunnin kävelymatkan päässä joten sinne ei tuu lähettyä. Yritettiin etsiä omalta alueelta niin löyty yks paikka. Mä onnellisena menin tilaan pitsaa niin myyjä sano että menee 40minuuttia koska taikinaa ei oo valmiina. Mitä?! Mikä näitä ihmisiä vaivaa. Miksei ne syö pitsaa! Miksei voitu muuttaa italiaan. Mozzarellaa ja pitsaa. Oisin niin onnellinen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply