Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Juhannus

Vähä taas venähti tauko. Ei oo sitä nettiä kämpillä niin en jaksa alkaa näpytteleen ensin puhelimella ja sit juokseen ulos että jos netti toimis että sais ladattua sen tänne. Mut yritän nyt ahkerammin, lupaan! Juhannus oli. No, täällähän oli älyttömän lämmin, toisin ku suomessa tais olla. Täällä on nytkin lämmin. Eilen illalla ku tulin ulos istuun koneen kans niin oli niin kylmä että ois tarvinnu hanskat. Sormet meni aivan kohmeeseen ku tuuli niin paljon. Mut anywhore. Se juhannus, eihän täällä semmosia vietetä. Istuttiin kotona ja mä kattelin masterchefiä ja elementarya ja poika pelas. Käytiin kävelyllä, kaupassa ja kahvilassa syömässä. Juotiin 68sentin viiniä, joka itseasiassa olikin ihan hyvää.

image

 

Mä yritin hoitaa asioita kuntoon. Maksaa laskuja ja yritin jälleen kerran pyytää palkkatodistusta työnantajalta. Se ei vastaa enää mun sähköposteihin eikä myöskään pyynnöistä huolimatta sitä paperia oo mulle laittanut. Kelahan sitä vaatii ja työnantaja sen tietää, kiusa se on pienikin kiusa eikö? Mut voin sanoa, että jos joudun nyt sen takia maksaan asumistuen kelalle takas toukokuulta ku se ukko ei mulle tuo palkkakuittia niin repiää raivo. Nii ja ollaan taas muuttamassa. Kävi ilmi, että tämä landlord on, no, veronkiertäjä. Niin ei sen takia saada virallisia papereita tässä asunnossa kuntoon ku asuntaankin näköjään salaa tässä. Onpa hyvä homma! Joten uuden huoneen tai asunnon jahtiin nyt aika nopsaan että sais ne paperit kuntoon ja vois alottaa vaikka työnhaunki.

image

 

Muutenhan arki on samaa täällä ku suomessakin. Mihinpä se menis. Laskut pitää hoitaa, ruokaa tehdä ja stressata turhista asioista. Pyykkiäki pitäs pestä. Nyt vielä ku muistan täsä ulkorappusilla istuessa ja dataillessa. Pitää laittaa landlordille viestiä et muutetaan pois kuun lopussa. Ja sit bookata uus kämpsykkä keskustasta. Haluaisin kovasti mozzarella pitsaa. Mutta meidän kaasu uuni, huoh. En tajua miksi joku haluais uuninsakki kaasuksi. Tuo meijän ainakaan ei toimi sit millään. Ei niinku mitenkään. Se ei joko mee päälle, pysy päällä tai sit kun sen saa päälle ja pysyyn päällä niin se liekki on niin minimaalinen vaikka ois täysillä että pitsan teossakin menee puoli tuntia. Siis sen samaisen pitsan jossa menee 8min suomessa. Mut hyvää pitsaa siitä tulee kunhan sen uunista saa ulos. Taidenki mennä käymään kaupassa ostaan pitsat meille sekä kokista.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply