Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ihana hiljaisuus

Voi. Ette tiedäkkään miten kamalaa se muutto lopulta oli. Poika vielä edellispäivänä sano että siivotaan huomenna ku muutetaan. Vasta muuttopäivänä se ymmärsi miten paljon tekemistä meillä on. Itkin muutamaan otteeseen väsymystä. Poika ei tätäkään ymmärtäny. Sano että mene nukkumaan sit. Ei se ollu semmosta väsymystä, että se menis nukkumalla ohi. Se on sitä väsymystä, joka tulee kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle ja aikaa ei ole muuhun ku työntekoon. Viimeselläkin viikolla tein neljä päivää töitä ja perjantaina muutettiin. Nyt oon vaan yrittäny nukkua kotona.

image

Nukkumisen ohella syön. Syön ihan hulluna. Sen lisäksi luen. Vihdoinkin aikaa lukea. Sain äsken päätökseen john greenin paper towns. No, siitä sen verran, että ei se mun lempparilistalle noussu. En tykkää runoudesta ja hyppään aina yli runokohdat kirjoista. Aina. Joten paper towns kirjan runokohdat joita oli varmaan kymmenen sivua ärsytti suunnattomasti. Loppukin oli omasta mielestä väärä. Q olis voinu tehdä toisen päätöksen tultuaana niin pitkälle. Kirjoista tuli mieleen, lähdetään lauantaina helsinkiä kohti ja sunnuntaina lissaboniin. Kävin kirjoja läpi mitkä haluan ottaa mukaan. Niitä oli yllättäen 18 kpl. Voi voi,poika katto mua ku idioottia ja sano että et oo tosissas! Onneks mulla on viikko aikaa lyhentää kirjapinoa ees vähäsen.

Mut nyt taidan nousta sängystä, heräsin jo 12 aikaan mut piti lukea kirjaa. Nukutaan ”ullakolla”,pidetään ikkunaa auki niin mikä onkaan ihanampaa ku aamun kirpeys ja linnun laulu ja vieressä tuhiseva mies? Ihana hiljaisuus.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply