Subscribe & Follow

Pikku hiljaa valmista

Tässä on ollu vaikka mitä puuhaa tällä viikolla. Vaikka vasta tiistai. Eilen piti hakea pojalle nuuskaa. Siis maailman turhin asia. Varsinkin kun se alotti käyttään nuuskaa vasta kun muutti suomeen. Ja se on ruotsista. Mut joo, hapitsulta haettiin nuuskaa koska enhän mä jaksa sen kiukuttelua jos sillä ei oo sitä :D seuraan twitterissä marian keyesiä. Maailman parasta kirjailijaa. Niin se on kauheesti tuosta magnumin pinkistä jäätelöstä twiittaillu ja mä sit altis kaikille jutuille niin oon halunnu jo pitkään sitä. Oli pakko hakea torniosta sitä ku ooteltiin kaveria. Voin sanoa ETTÄ EI OLLU HYVÄÄ. Ihan turha jäätelö. Joko mun makuaisti on hälventyny tai tuo ei oikeestikkaan maistunu kunnolla.

image

Eilen sit kun tultiin takas olin vähä huono vointinen ja nukuin vähän aikaa. Tänä aamuna olin taas huono vointinen, mutta tiiän että ei oo työntekijöitä niin raahauduin silti töihin ja kannoin mukanani pöydän. Huomenna vien toisen pöydän ja lampun. Tänään käytiin kävelyllä pojan kanssa prismassa. Hain itelle, kyllä valitettavasti, selfietikun. Halusin sen paketin, koska prismassa siinä paketissa tuli myös tripod. Ja sitä halusin enemmän ku tikkua. Tikku tulee käyttöön kyllä ku lähtään lontooseen pojan kanssa ens viikolla. Se on käyny lontoossa joskus 18v sitten. Joten voin hyvin näyttää sillee kaikkee kivaa sieltä. Ja toivottavasti saan sovittua työhaastattelun samalle päivälle lontooseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään vielä tyhjennän makkarin pakatuista tavaroista olohuoneeseen ja sänky kans sinne niin voidaan sit pestä makkari illalla tai huomenna valmiiksi. Ei stressaa enää niin paljoa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply