Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Mihin maahan muutetaankaan…

Ostettiin just lennot pojan kanssa, joten nyt voi sitten kertoa kun kerta on varmaa lähteminen. Lähdetään tosiaan sunnuntaina 7.6, eli parin viikon päästä jo! Lähdetään LISSABONIIN, PORTUGALIIN! Jipii! Mullehan mesta on ihan liian kuuma. Kyllähän sen nyt tietää jo heti, mutta koska poika on asunu mun kans täällä kylmässä pimeässä pohjosessa jo pitkän aikaa ja se halus nyt vuorostaan päättää missä asutaan niin mä meen sen mukana Portugaliin. Se menee töihin, mä aijon nauttia (kärsiä) auringosta ja juoda valkkaria. Tässä mun suunnitelma!

 

 

Nyt vielä fixataan kämppä niin hyvä! Jos opettelis vaikka portugaliksi päivää, yksi olut kiitos ja numerot. Niin ja mistä oon eniten innoissani? Siitä, että meillä on Lontoossa vaihto sunnuntaina ja meillä on siellä aikaa 11,5 TUNTIA! Oon suunnitellu koko päivän tekemistä meille keskustaan ja shoppailua primarkissa. Vähänkö jännää!

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply tatjaana 22/05/2015 at 8:14 PM

  Jännittävää!

 • Reply Ellu 25/05/2015 at 11:20 AM

  Oi, oon kateellinen! Lissabon on hieno paikka. :) Hyvää muuttoa! :)

  Oon viime syksystä lähtien opiskellu portugalia lähinnä Brasilian matkaa silmällä pitäen, mut siihen ei rahat taida ihan lähivuosina riittää… :D Pitää varmaan käydä uudelleen Portugalissa on kun on aikaa (ja sitä rahaa).

  • Reply Heli 26/05/2015 at 12:10 AM

   Kerro heti vinkkejä jos oot käyny siellä! En ees tiiä mitä turistipaikkoja sielä on :D

  Leave a Reply