Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Viimenen yövuoro, sormet ristiin.

Voi luoja että ärsytti eilen. Kysyin yön vapaaksi ku olin jo aamuvuoron. En saanu koska ei oo tarpeeks työntekijöitä. Ei ollu edes asiakkaita kunnolla ja ne jotka oli oli humalassa ja idiootteja. Särki päätä, heikotti ja oksetti. Naama kurtussa loppuillasta ja silti yks jätkä yritti iskeä. Työkaveri kysy oisinko raskaana. NO EN HERRAN JESTAS!

image

 

Kuulemma tämä kukkapanta ei ollu niin paha kuin se viime viikon rusettipanta.

Mut yritin ajatella et viimenen yövuoro. Ens viikolla tulee euroviisut enkä tosiaan mene lauantaina yöhön ja missaa viisuja. Ja oon yrittäny vieläkin saada muuttoapua viikonlopulle. Oispa ihana olla kotona ja syödä sipsejä ja kattella sielä euroviisut teekupin kanssa peiton alla. Oon myyny huonekalujaki pois. Tänään meni naulakko ja kohta hyllykkö. Työkaverille lupasin jalkalampun. Kaveri hakee hyllykön ja sit pitäs enää muutama pöytä myydä ja siinä on hyvä. Nyt kun jaksais tässä yövuoron jälkeisessä koomassa vielä ottaa kuvat noista pöydistä ja laittaa myyntiin, ehtiä ruuvi myytyyn hyllykköön ja tyhjentää se noista tavaroista. Siinä kuitenki on jättibudhapääki, jolla on mun yo lakki.

 

Nyt yritän herätä tästä koomasta ja siivota. Asunnossa haisee valkosipuli ja pitsa.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Tiia/reisereise 19/05/2015 at 1:35 PM

    Tänään selviää onko mahdollista, että viisut järjestetään Suomessa. Jännää. :) Tosin jännittää enemmän jos Suomi pääsee finaaliin.

    • Reply Heli 19/05/2015 at 11:29 PM

      Tottakai suomi finaaliin pääsee! Mä ainaki kovasti uskon niihin :D

    Leave a Reply