Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tallinnan risteilylahjakortin arvonta. Boomboom.

Olipa muuten hupsua, rantapallo lähetti kirjeen mulle. Mä niin unessa ku valvoin yön töissä, että kahtoin vaan et jaa joku kirje. Myöhemmin poika sit kahto tarkemmin sinne kuoreen niin sieltä tipahti yhden hengen menopaluu risteily Helsinki- Tallinna. Olisin heittäny sen kuoren roskiin piakkoin ellei poika sinne ois kurkannu. Muuten hei ihan kiva se lahjakortti, mutta 1) asutaan niin helvetin pohjosessa, että mitään järkeä alkaa täältä saakka matkustaan tallinnan risteilyä varten ja 2) näillä näkymin ei ees olla pitkälle kesäkuun alkua suomessa. Huhuu! Jännitys tiivistyy! MIHIN MENNÄÄN JA MILLON!

Mutta tosiaan, koska en tarvi kyseistä risteilylahjakorttia niin ajattelin sen teille arpoa, koska oon niin mahti.

image

Eli, arvon kommentoijien kesken, jostain syystä luulen että tulee yks kommentti ja sekin kaverilta, 1 hengen menopaluu risteilyn Helsinki- Tallinna välille. Kortti on voimassa kaikille lähdöille eckerö linellä ja se on voimassa vuoden loppuun.

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Piritta 11/05/2015 at 10:57 AM

  Hei, osallistun arvontaan mukaan :)

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 11/05/2015 at 11:50 AM

  No kyllä mulle ainakin risteily aina kelpaa, juuri on seuraava Tallinnan matka suunnitteilla! :)

 • Reply Siinatar 11/05/2015 at 12:00 PM

  Mukaan arvontaan =)!

 • Reply Taina Vihtkari 11/05/2015 at 1:05 PM

  Mulle Eckerön lahjakortti kiitos!
  Perustelut: Mä luen aina sun bloggaukset innolla, ku mua naurattaa toi sun puhina ja kiroilut. Taidat olla kovinkin raivokas tyyppi, kun sille päälle satut. Äkkipikainen ja äkkijyrkkä, mutta sydän kohillaan. Sekin naurattaa, että sä kirjoitat noita relatiivipronomineja oman tyylis ja kai murtees mukaisesti, esim. KEHEN, kun yleensä kirjoitetaan JOHON. Siis kirjoitat vaan tajunnanvirtaa … ja kaiken mikä mieleen tulee! Bravo!
  Toisena perusteluna: mä asun Kirkkonummella ja tästä on Länsisatamaan abt 20 kilsaa. Oon kahden melkein aikuisen pojan äiti, pienipalkkainen ja yksinhuoltaja. Rahoja ei ole liikoja, mutta abt kerran vuodessa ollaan päästy matkustamaan siellä täällä. Viime joulu Egyptissä. Olen saanut tartutettua pojille matkojen hinkuamisen ja nuorempi kävikin juuri Ruotsissa. Vanhempi on armeijassa ja MULLA OLIS NYT AIKAA PIIPAHTAA TALLINNASSA!
  Kiitos: Taina Vihtkari, Nissnikuntie 7 A 2, 02430 Masala

 • Reply Adalmina 11/05/2015 at 2:00 PM

  Osallistun arvontaan, koska ollaan menossa nyt kesällä piipahtamaan Tallinnaan :)

 • Reply Heli 11/05/2015 at 2:42 PM

  Tämä on nyt se yksi kommentti, muut älkööt vaivautuko jotta mie voitan. (Pahoittelen, että kommentti ei tule kaverilta kuten veikkasit. Mutta jos voitan niin voin ryhtyä siun kaveriksi!)

 • Reply Helena 11/05/2015 at 5:51 PM

  Oijoi! Suunnitelmissa oliskin Tallinnan reissu kesälle, vaikka täältä pohjanmaaltakin kertyy matkaa aivan kiitettävästi :)

 • Reply Taru 11/05/2015 at 6:55 PM

  Voi vitsi! Suunnittelinkin kesällä reissua Tallinnaan, vaikka asun vieläkin pohjoisemmassa kuin sinä! :D Tämä tulisi kuin tilauksesta.

 • Reply Riitta Richard 12/05/2015 at 7:43 AM

  Uuu. Tahtoo voittaa. :)

 • Reply Tiia/reisereise 12/05/2015 at 4:13 PM

  Osallistun mielelläni arvontaan, ja luulen kommentteja tulevan vähän enemmän kuin tämä yksi. :)

 • Reply Eeva 14/05/2015 at 5:39 PM

  Mukana, suunnitelmissa olisi kesäreissu Tallinnaan!

 • Reply aums 17/05/2015 at 12:58 PM

  Osallistun! :) Ps. yleisenä kommenttina sun blogiisi se, että sulla on tosi mukaansatempaava ja hauska kirjoitustyyli, jonka takia luin tuossa alkuvuodesta lähestulkoon koko blogisi alusta loppuun. Keep up the snarkiness!

 • Leave a Reply