Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Wien

Eläintarhasta lähettiin jo 4 aikaan pois. Vietettiin sielä sentään nelisen tuntia ja nähtiinkin kaikki, paitsi ne kirahvit joiden mökki oli remontissa. Käytiin syömässä, oltiin syöty jo puolet ruuasta ku mietin sitä käteishommaa ja myöhemmin jouduinki jättään pojan ravintolalle ootteleen ja lähteen ite metsästään automaattia kauempaa. Käytiin hotellilla ja lähdettiin kierteleen kaupunkia.

image

image

Suoraan sanottuna en tykänny wienistä yhtään. En tiiä mikä siinä oli. Sielä oli paljon porukkaa, liian ahdasta ja no, en vaan tykänny. Sama vähän kuin pariisin kanssa. Nähty on, ei tarvi mennä uudelleen.

image

image

Meille sattu tosi hyvät saat melkein koko parin viikon loman ajaksi. Ainoastaan kerran sato vettä ja seki Bratislavassa perjantaina ku saavuttiin sinne. Muuten lämpö huiteli sopivassa 20 asteessa ja aurinko paisto.

image

image

Meijän hotelli oli mun mielestä tosi kivalla paikalla. Vieressä oli metroasema jolla pääsi suoraa linjaa keskustaan jos halus. Rauhallinen ja iso alue jossa ei ollu tungosta niinku keskustassa. Siinä oli myös shoppailukatu joka oli mukavan rauhallinen ja kaikenlaisia kauppoja ja ravintoloita täynnä. Sieltä sit ostettiin snitzeleitä ku poika niin kovasti halus sitä syyä. Mut olihan se hyvää. Kanasnitzel. Poika osti itelleen KAHDET kengät ja mä yhdet. Siinä oikeastaan meidän kaikki shoppailut oliki. Eipä paljoa muuta ois mukaan mahtunukkaan ku oli vaan käsimatkatavarat. Vaikka otin vaan vähän tavaraa mukaan niin silti en taaskaan käyttäny kaikki vaatteita! Ens kerralla en ota yhtään vaatteita mukaan vaan ostan vaan matkalta jos tarvin. Eipä tuu stressattua ennen lähtöä pakkaamista :D

image

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply