Subscribe & Follow

Uus dinosaurus! Kiitos huipusta asiakaspalvelusta!

Muistatteko ku tilasin sinunapteekki.fistä ja pyysin dinosauruksen pakettiin?  No nyt tilasin mutsille nimikoruni.comista korun ja luki lisätiedot niin kirjotin että ois kiva saada dinosaurus piirrustus. Tilasin korun eilen. Tänään äsken ku menin sähköpostiin niin siellä oli kaks tilaustieto viestiä ja yks erillinen asiakaspalvelun sähköposti nimikoruni porukalta. Aukasin sen ja katoin.

 

”Helille.jpg.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HelilleOonko vähä mielisäni! Kertoo kyllä tosi henkilökohtasesta ja hyvästä asiakaspalvelusta!

Nyt sekä sinunapteekki.fi että nimikoruni.com meni ihan ykköseksi mun kokemuksissa! Mielelläni suosittelen näitä paikkoja! (Ja kyllä, dinosaurusten takia! OIkeesti myös ne paketit lähetetään heti seuraavana päivänä ja tulee tosi nopsaan eli seki toimii loistavasti!)

 

Mukavaa vappua kaikille dinosaurus faneille!

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ps. huomatkaa dinon ”dino” nimikoru :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply