Subscribe & Follow

Maahanmuutto vastaisuudesta

Hengittelen tässä taas syvään vähän aikaa. Itseasiassa oon tehny sitä jo muutaman tunnin mutta ei tää vittuuntuminen lakkaa. Oli taas kerran linkattu fbssä persujen maahanmuuttovastanen uutinen jossa esim sanottiin, että ne jotka tuo perheensä suomeen ei saa nostaa mitään tukia kahteen vuoteen. Ja jos ei kaikki nyt ole tietoisia niin mun avopuoliso on maahanmuuttaja. Se jätkä joka uutisen oli linkannut oli myös kirjoittanut kommentiksi että nyt sanoista tekoihin! Ja tämä sama jätkähän valmistui myös hoitoalalle. Kysäisin sitten, että no, koska mun avopuoliso on tullut suomeen niin tarkottaako se nyt sitä, että mäkään en sen mielestä saa kahteen vuoteen saa mitään tukia nostaa. Siitä sit kehkeyty keskustelu jossa herra väitti että tutkimusten mukaan yli 10vuotta suomessa asuneista mamuista alle 10% on työllistyny koska ne ei joko saa töitä tai ei vaan yksinkertaisesti halua töitä. Koitti se mua vähän lohduttaa että kuulemma mun avokki on niin fiksu että ei oo tullu suomeen elään meidän pienituloisten verorahoilla. Ensinnäkin, mun mielestä poika ei oo vittu tullu keltään kysyyn rahaa. Toisekseen, jos ette ole tästä asiasta tietoisia niin maahanmuuttajat eivät saa mitään tukia ensimmäiseen 6 kuukauteen. Tämä tarkoittaa KAIKKIA tukia. Ei asumistukea, ei työttömyystukea, eikä myöskään toimeentulotukea sosiaalitoimistosta.

 

Ja jos aletaan sanomaan että maahanmuuttajat eivät saa suomeen tulla niin sama pätee siis myös suomalaisiin. Suomalaiset pysykööt suomessa omissa oloissaan. Eikö? Ja kun tämä herra nyt kivenkovaan väitti tästä alle 10% porukasta ja sano että on ihan tutkimus tehty asiasta. Niin pyysin nähä tätä tutkimusta. Ei, en saanu nähdä tutkimusta josta tämän luvun herra sai mutta huomasin onnekseni, että en ole enää kyseisen ihmisen kavereissa. Kaippa tämä älykääpiö ymmärsi olevansa alakynnessä ja poisti kavereista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

10410630_10201713152029930_4936015762019887687_n

 

En oo koskaan ymmärtänyt, enkä tuu koskaan ymmärtään ihmisiä jotka on rasisteja ja maahanmuutto vastasia. Mitä pahaa ne maahanmuuttajat on teille tehny? En myöskään ymmärrä niitä rasistiperseitä joita meidän luokalla oli terveysalan koulutuksessa. Yks kunnon amismuija esim sai harjoittelupaikaksi maahanmuuttaja luokan. Tämä idiootti kommentoi suureen ääneen, että hän ei mene mitään neekereitä kahteleen. (hengittelen taas syvään hieman). Mitä tää vitun idiootti ajatteli tekevänsä ambulanssissa työskennellessään jos sinne sattuu tuleen loukkaantunut ja tumma? Meneekö sillon omat rasistiset ajatukset edelle ja antaa loukkaantuneen ihmisen kärsiä vai hoitaako se muija sitä ihan kunnolla niinku pitää?

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ja mikä tää homma oikein on, että ne vaan tulee tänne viemään meidän työt, rahat ja naiset? Jos mamut ei saa ”viedä” töitä eikä saa hakea tukea niin eikö siinä mee jo vaihtoehdot? ja mikä vittu tää vie meidän naiset homma on? TEKÖ OMISTATTE MEIDÄT NAISET SITTEN? EIKÄ MEILLÄ OO OMAA MIELIPIDETTÄ? Voi jumalauta! Onpa kumma jos naiset lähtee muille maille eikä kahtele teijän rasisitiperseiden naamoja saatana.

 

Sori kielenkäyttö mutta pistää vihaksi. Niinku suuresti. Hyvin suuresti. Ei vaan sen takia, että poika on mamu vaan myös sen takia, että yks tärkeimmistä ystävistä on myöskin maahanmuuttaja koko perheensä kanssa. Ja sekin tosiasia, että työskentelen maahanmuuttajan yrityksessä jossa aamuvuoroa tekevän vanhemman naisen lisäksi oon ainut valkonen sekä nainen. Niin miten tämä asia nyt sit ajatellaan? En ees ala kertoon mitä paskaa siellä saa välillä kuunnella miehiltä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply