Subscribe & Follow

Vapaapäivä muuttu työvuoroon

Vähän kun ajattelinkin niin mun kahden päivän vapaat muuttu. Sunnuntaina menin iltaan niin kysy aamuvuoron työntekijä multa voisinko tulla tekeen sen ma tai ti aamuvuoron ennen vappuhulinoita. Noooo, mikäpä siinä.

lets work!

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä viikolla oon siis kutakuinki joka päivä töissä koska tiistai menee pyykkiä pestessä kotona. Toivottavasti eivät soita töihin sillonki. Ei mua kyllä haittaa tehdä töitä ku saa sit palkkaa, kunhan pomo ei teeskentelis ettei muka tiedä että sunnuntailta maksetaan tuplapalkka. Nooo, kahtellaanpa ens palkka maksaako se oikein pääsiäistä. Hain jopa töitä kesäksi! Lähetin yhden hakemuksen ja toivon saavani sen niin ois paljon helpompaa elämä ku ei tarvis miettiä hakeeko uudelleen töitä :D Ku asuntoahan meillä ei enää kemissä oo ens kuun lopulta lähtien niin parempi ois nyt hankkia se työpaikka nopsaan et tietäis jotain tulevaisuudesta. Mutta jos musta ei paljoa kuulu ennen torstain yövuoroa jollon on enemmän aikaa tehä kotona kaikkee ennen töitä niin oon töissä ja pesen pyykkiä ja yritän lukee sitä John Greenin kirjaa.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply