Subscribe & Follow

Bratislava ja kanasalaattia.

Bratislava kyllä yllätti totaalisesti mut. Ensinnäkin, loman parhaimmat sapuskat oli bratislavassa kun mentiin syömään lauantaina lounasta bella napoli ravintolaan. Mun kanasalaatti oli vaan maailman parasta.

image

Bratislava oli kyllä tosi pieni paikka. Kuljettiin ratikalla helposti parissa minuutissa kaupungin läpi ja kävellenki ois varmaan menny vaan vartti mutta pojan rakot oli hyvin pahat tässä vaiheessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Voin sanoa että tosi kaunis kaupunki. Ei paljon autoja ees näkyny ja ihmisiä ja turisteja oli melko vähän.

image

image

Alunperin mulla oli suunnitelmissa mennä kahtoon devin linnaa mutta koska tultiin perjantaina melko myöhään ja sunnuntaina lähettiin kuiteski jo 12 bussilla wieniin niin heitin ajatuksen monen tunnin reissusta linnaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Ja se oli ihan hyvä ajatus koska kerettiin lauantaina näkeen paljon ilman kiirettä mihinkään.

image

Ajeltiin ratikalla ympäriinsä kunnes satuttiin söpölle aukiolle ja sen jälkeen huomasin maailman parhaimman pubin!

image

Sinne oli vaan pakko mennä! Paheksuntaa herätti se, että poika ei ollu koskaan kuullukkaan narniasta! Miten joku ei oo kuullu siitä!

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mä oon lukenu niitä ekoja kirjoja ja tottakai kattonu oon myös leffan. Sen eka. Mut en tykänny kauheesti niistä näyttelijöistä. Se poika joka petti sisarensa oli niin ahdistavan ärsyttävä niin en oo kahtellu myöhempiä leffoja. Mut tosiaan, narnia pub. Sielä oli seinillä tauluja ja patsaita ja vessaan mentäessä suuret seinämaalaukset ja miesten vessan ovi oli semmosen kassakaapin ovi. Ois ollu kivempaa jos sielä ois perusradion sijasta soinu leffan soundtrack :D kun kerta narnia pubin aloittaa niin ei sais jättää puoleen väliin!

image

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply sarrrri 25/04/2015 at 12:02 PM

  Narnia pub! Siinäpä oiva syy lähteä joskus käymään Bratislavassa…. :)

  Ps. Mä muuten tykkään Narnialeffoista jopa enemmän kuin niistä kirjoista!

  • Reply Heli 27/04/2015 at 1:04 AM

   Mä vieläki ihmettelen tota mun ukkoa miten se ei oo ees kuullu koko tarinasta! Ja sielä pubissa sisällä roikku jotain vaatteita jotka näytti ihan rekvisiitalta siitä leffasta! Nyt tuli mieleen :D

  Leave a Reply