Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Bratislava.

Me tosiaan budapestistä otettiin bussi slovakian pääkapunkiin bratislavaan. Se bussi makso 10e per naama joten ei paljoa. Matka kesti hieman alle 3h ja tottakai loppuvaiheessa alko tuleen heikko olo kun heräsin. Heti ku päästiin bratislavaan saakka sato vaan vettä. Olin ensin meinannu että käveltäis hostelille bussiasemalta mut ei kesämekossa kylmässä kevät sateessa kävellä mihkään.

image

Löydettiin helposti perillä, heitettiin kamat lokeroihin ja lähettiin syömään viereiseen ravintolaan.

image

image

Kello oli 7 jo ku oltiin ravintolassa niin oli jo melko nälkä ja halusin jonnekki vähä parempaan paikkaan ku mäkkäri tms. Otin kananrintafilettä yrttikuorrutteella, mozzarellasiivuja, tuoreita kasviksia ja salsaa. Hieman ihmettelin et misä ne kasvikset on ja kysyin tarjoilijalta niin sano että nuo paprikat mozzarellan päällä on ne. Hieman eri ajatus kasviksista mulla ja niillä.

image

Varsinki ku poika tilas hamppari aterian niin tuli surku mutta tilasin kanan lisäksi ranskiksetki niin hyvin meni alas ja maha täynnä. Meijän hostelli anto tervetulodrinkin. Joka oli slovakialainen viinashotti. Hyi. Ja meidän hostelissa oli baari alakerrassa missä ei muuten myöskään käyny kortti. Budapestissä ei käyny ku yhdessä paikassa kortti. Bratislavassa sentään hostelissa ja ekassa ravintolassa kävi kortti. Mut ei hostellin alakerran baarissa. Miksei ne käyttäny samaa laitetta?

image

Hostelli oli possonium. Otin sen sen takia et se oli harvoja joissa oli wifi tarjota. Ja wifi on pakollinen meille :D se oli hyvällä paikalla juna aseman ja bussi ja ratikoiden vieressä. Ei kerrota kellekkään mut ostettiin eka bussiliput ku saavuttiin slovakiaan. 70senttiä kpl mut ne piti ite leimata ja ei löydetty sitä konetta mistään ja sit ku kukaan kysyny ees niitä lippuja niin käytettiin vaan röyhkeesti koko ajan samoja lippuja, jotka on muuten vieläki leimaamatta. Että vois vaikka säästää ens bratislavan reissua varten :mrgreen:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply