Subscribe & Follow

Ihana keväinen budapest

Täsä istutaan pubissa ja kirjottelen täällä wifillä. On meillä hostellissaki wifi. Meijän majotus on ihan tonavan vieresä just passelisti keskustassa. Meillä oli tarkotus mennä jokiajelulle mut se jäi nyt ku ollaan vaan hengailtu ja kävelty päivittäin ihan hirveitä määriä. Tänään movesin mukaan 9,1km ja vielä palataan hostelille eikä se oo laskenu aika varmaan alkupäivää ku en muistanu laittaa gps päälle. Eilen käveltiin vaan ympäriinsä ja kateltiin. Syötiin halpaa pitsaa leipomosta.

image

Juotiin halpaa olutta. Tavattiin suomalainen ukko hostellissa joka matkustellu ja tehny töitä ympäri eurooppaa marraskuusta saakka. Tavattiin kanadalaisia joista toisen isoäiti on suomalainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

image

Eilen auringossa näytti mittari +25. Jos sais hieman edes väriä iholle. Ainoa mikä häiritsi oli tuuli joka puhalsi, varsinki joen läheisyydessä.

image

Meijän hostelli. Niin. Mitenpä sen sanois. Se johtaja on 24v lontoolainen jätkä, joka on joka päivä kännissä. Otti vasta kolmannen päivän jälkeen rahankin majotuksesta. Sen lisäksi se oli ylibookannu hostellinsa ja kysy toisen yön jälkeen voitaisko nukkua samassa sängyssä ja saatais alea. No joo, sopii se koska nukuttais kuitenki samassa sängyssä. Tänään se tuli ja kysy voitasko muuttaa sen huoneeseen ja se suomalainen nukkuu ilmaseksi olkkarin sohvalla. Ite johtaja ja kaks muuta työntekijää nukkuu kai lattialla tai tuoleissa. Melkosta. Mut mikäs siinä ku on nuori ja jaksaa :D

image

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Juotiin eilen viiniäki sen johtajan kans. Nauratti ihan hirvittävästi että viinin nimi oli hörpintö.

image

Huomenna me lähtään bratislavaan bussilla. Se lähtee vasta 15.00 niin keretään ennen sitä käymään ostaan mummolle ja äidille sormustimet mitkä ostan joka maasta ja hakeen syötävää bussiin. Unkarissa ihmiset puhuu ihan hyvin enkkua, esim espanjaan verrattuna. On myös erittäin halpaa ja vaikka budapest on älyttömän laaja kaupunki niin pienellä alueella näkee ja kokee niin paljon että kauas ei tarvi lähtä.

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Sandra 17/04/2015 at 2:39 PM

    Hui sentään, millainen omistaja siellä hostellissa on! Sulla vaikuttaa kuitenkin olevan huumoria matkassa, sen verran tyynesti suhtaudut tuohon kaikkeen :)

    • Reply Heli 19/04/2015 at 1:56 AM

      Voi kuule. Siinä vaiheesa ku tyyppi kysy multa maksanko ja sanoin joo. Ja meni 2min myöhemmin kertoon pojalle hinnan mitä maksetaan ja poika kerto mulle niin arvaa olinko vihoissani. ”Miehet hoitaa hommat” niin vissiin perkele ku mun matka :D mut oma private room! :D

    Leave a Reply