Subscribe & Follow

Ohi on

Ah. Lomat ohi ihmisillä niin rauhottuu vähän töissäkin. Tuosa oon innoissani kahtellu paljon budapestiin on luvattu lämpöä ku sinne matkataan viikon (!) päästä. +18. Oioi. Ei kylmä eikä kuumaakaan liiaksi.

image

20 astetta lämpimämpää mitä täällä. Mitäpä muuta, no. Joku nainen unohti hiuksensa lähtiessään meiltä töissä. Saa nähä kehtaako koskaan tulla kyseleen kadonneita hiuksiaan. Menny tää unirytmi itellä vähän heikonlaiseksi. Ku teen vaan iltaa 17-22 ja yötä joka alkaa joko 22 tai 24 ja pääsen 6 aikaan kotio. Niin sitä tulee sit valvottua aamuun saakka ja nukuttua sit hyvin pitkälle päivää. Varsinki pääsiäisenä. Lauantaina heräsin siinä puol 4 ja menin ottaan pienet tirsat ennen yötä ja nukuinki vahingossa 4,5h lisää. Mikä lie taas väsyttää. Elämä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vois muuten alkaa pikku hiljaa vaikka pakkaan valmiiksi. 10 päivää lomalla ja ihanan lämmintä luvattu (on se oikeesti ihanan lämmintä koska mä kärsin yli 20 asteessa jo:D) joten pitää varmaan vaan kesämekkoja ottaa ja nahkatakki. Ja sit takas tullessa jäädyn bussissa oulusta kemiin kesämekossa ja nahkatakissa :'(

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply