Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Viattomat

Tuossa joku aika sit valitin ainaki twitterissä Torey Haydenin viattomat kirjasta. Se jotenki jankkas koko ajan paikallaan ja luin tuota vuoden ajan koska se ei tosiaankaan ollu lempparikirja mutta pakko lukea kun on sen aloittanutkin. Nyt vihdoin sain sen viikonloppuna luettua loppuun saakka. Koska mentiin junalla oulaisiin illalla niin junamatka kesti yli 3tuntia, joten päätin sen matkan lukea kirjaa eteenpäin. Yöllä ennen nukahtamista luin viimeset pari sivua ja petyin ihan älyttömästi. Taas kerran huomataan, että Haydenin ei kannata tosiaankaan kirjottaa juttuja omasta päästään vaan kannattaa pitää ne sielä tositapahtumiin perustuvissa kirjoissa. Kirjan loputtua jäi vaan auki kauheena kysymyksiä, koska se kirja loppu niinku kesken. Mun mielestä.

image

Se oli muutenki hieman outo. Ensimmäiset 2/3 kirjasta vaan jankattiin samaa eikä mitään tapahtunu. Yhtäkkiä yks ihmisistä lähti metsään ratsastaan, eksy ja hevonen karkas. Hieman ihmetytti tämäki koko homma. Eikö muuta keksiny sinne? Yhtäkkiä kirjassa alko tapahtuun hulluna asioita. Mutta missään vaiheessa ei kuitenkaan kerrottu esim sitä, että miten kauan tapahtumia kesti. Kauanko se yks sielä metsässä istu? Kun kirja lopulta päätty niin olin vähän hoomoilasena suu ympyränä. Mitä? Tässäkö se oli? Mitä tapahtui Billylle? Kai nyt joku perkele ampu sitä jossain vaiheessa? Miksi Guff vaan kuoli sinne metsään? Miten se näyttelijä pelastettiin metsästä ja kosiko se lopulta sitä naista? Jäikö Dixie kiinni kidnappauksesta ja saiko se maksettua sen hautajaislaskun? Siis kirja vaan tökkäs lopussa eikä mitään kerrottu loppuun saakka. Inhoan tuommosta, että kulutan aikaani kirjaan, joka on näinkin huono. Ois vaan pitäny uskoa aivoissa pientä ääntä, joka sano, että ei tää kirja tästä parane vaikka kuinka toivot sitä.

En muuten suosittele kirjaa jos joltain jäi vielä se tajuamatta :D Torey Haydenin kirjat on kyllä ihania ja koskettavia kirjoja mutta tämä viattomat sekä auringonkukkametsä. Eiei.

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply