Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Naapuri

En muista oonko kertonu tästä meijän alakerran naapurista? Muutama viikko sit sen postiluukusta roikku tämmönen musta lakana varmaan viikon ajan. Mietin et onkohan sillä joku läheinen kuollu ja se ”liputtaa” surun takia? Mutta kun sillä on muitaki outoja juttuja. Se saattaa jättää ovensa auki ku menee pihalle. Lähin sunnuntaina 17 aikaan töihin niin sen ulko-ovi oli auki ja siitä näky ihan sisällekki. Valot oli sammutettu ja kukaan ollu kotona. Mistäkö tiiän? No sillä on koiranpentu ja en uskois että se koira nätisti sielä asunnossa olis jos ulko-ovi ois auki.

 

20150313_150132

Tulin sunnuntaina puol 11 kotio illalla ja se ovi oli vieläki auki. Mietin, et pitäskö läppästä kii mutta enhän mä voi tietää onko se tahallaan auki, jos on vaikka avaimet menny hukkaan? Mutta tänään, keskiviikkona, se ovi on yhä auki. Joku oli sitä pukannu vähä kiinni ettei se niin apposen auki sentään ollu ku viimeks. Pojan kans kurkattiin sinne sisälle, että näkyykö sielä ketään. Tyyliin kuollutta. Mut ei näkyny niin laitettiin se vaan takas niinku oliki. Wtf oikeesti nyt. Kuka jättää kämppänsä oven auki kerrostalossa kaupungin keskustassa 4 päiväksi? Ja tietääkö kukaan onko tuo joku ihme suruliputus meininki tuo musta lakana? :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply