Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Uudet rakkaushousut!

Olipa fiksua ottaa töitä vastaan, nyt sielä pitää olla oikeesti joka ilta töisä. Sillee et eka 6h harjottelussa, parin tunnin tauko ja sit 5h töihin. Eihän siinä muuten, mut semmonen ylitse voittamaton väsymys alkaa iskeen. Tänään vapaa, tai oikeastaan ois ilta mut ”jos et jaksa niin voit pitää vapaana” niin ajattelin eilen että jee tänään bailaan rajusti ja ostin juotavaa. Join yhen vaivasen lonkeron ja menin nukkuun 22.30. Voi surkia! Töitten takia jo elämäki kärsii. Mut enää neljä päivää harjottelua ja sit voi vaan olla yhesä paikasa duunisa ja saa nukkua. Ei tarvi enää 11h tehä töitä plus kävellä 3,5km siinä välissä. Josta tulikin mieleen, että oon laihtunu melkein 3kiloa!

Ja tää seuraava kuva ei niinku mitenkään tue tätä laihtumista. Mut poika osti tuosa yks päivä jätskiä meille. Ingmannin trio ja ihan mielisään otettiin se niin sielä oli vaan tommonen surkian surkia suklaaliru ja olin niin surullinen pojan kans siitä, että otettiin kuva surullisesta pojasta jäätelöpaketin kans ja laitettiin ingmannille et yhyy. Niin ne samantien vastas että lähettää meille jäätelökupongin. Huippua asiakaspalvelua :D Nyt saa jäätelöä takasi. Ja haluan vaan suklaa banaani jätskiä. Ei muuta kiitos. Nomnom. Tulee se kolme kiloa takas.

 

20150318_230635

Nii ja huomasin tuosa pari viikkoa sit, että mulla on jostain syystä housut alkanu loppuun. Ostan aina hmltä ja primarkista pöksyni ja ne alkaa oleen aika puhki kulunu, rakkaat punaset pöksyt haaroista rikki. Niisä semmonen iso nyrkin mentävä reikä (en antanu periksi vaan pidin niitä vielä sen jälkeenki töisä kaks viikkoa ku sen reiän huomasin, se isoni) mut sit ku huomasin, että perseeltä ne on kulunu kans niin ohueksi että näkyy läpi niin päätin heittää ne veke. Ootin vaan eka, että saan uusia housuja. Hmltä tietenki. Ja ostin sieltä nää aivan rakkauspöksyt. Korkeevyötäröiset! Ja ostin myös toisetki mutta vaalea roosa. Kans korkeevyötäröiset. Pitää makkarat paremmin kasassa eikä lörpsähdä housujen päälle.

SAM_0660

 

Korostaa kyllä vähä mun pyllyä et se on levee mut kamaan! Kuka ei tykkää noista housuista! Söpöt! Mut söpömmät on kyllä kengät mitkä ostin kans hmltä ja mun sydänpaitapusero. Mut en jaksanu ottaa kuvia niistä. Halailen vaan niitä nyt ku ne nyt vaan on vieny mun sydämen. Mut nyt taijan ottaa eilisen nukkumisvahingon takas ja juoda pari olutta näin päiväsaikaan.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply