Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ihan pian

Tässä on ollut vaikka mitä. Viime viikolla käväsin kirjastossa ehtimässä budapest, bratislava ja wien opaskirjoja samalla ku poika oli lääkärissä. En yllättäen löytäny yhtään bratislavan opaskirjaa ja tottakai olin unohtanut myös kirjastokortin kotiin niin jäi muutki oppaat vielä ootteleen. Perjantaina vihdoin rohkaistuin ja menin ja kysyin töitä. Jotenki niin vaikeeta alkaa ees kysyyn töitä mistään. Mikähän tässäki mulla ongelmana. En oikein luota omiin kykyihini? No siis tässäki on se, että kyseinen paikka ei liity mitenkään mun ammattiin mikä jo ennestään on tai mihin nyt ENSI VIIKOLLA valmistun. Mutta lepposta työtä ku sille päälle sattuu. Tosiaan perjantaina kysyin töitä niin työnantaja sano, että jos tuut huomenna aamuun harjotteleen? Lauantaina menin aamuun ja mietin, et mitä sitä tulikaan tehtyä. Mutta hitto mieli muuttu melkein samantien ku työkaverit oli niin mukavia ja puheliaita ja autto oikeesti oppiin hommat. Vuoron jälkeen omistaja tuli ja kysy tulisinko sunnuntaina iltavuoroon. Mikäpä siinä. Sunnuntaina vuoron jälkeen sano, että hyvin menee ja tykkäävät mun tekemisistä ja kysy millon haluan tulla seuraavan kerran. Yritin siinä sit, että no tuo ois tuo koulu vielä tuosa, että en tiiä jaksanko viikolla mut lopulta sovin meneväni tänään iltaan ja sit sovittiin, että keskiviikkona sit kerron muut vuorot mitkä haluaisin tehdä tälle kuulle. No sunnuntait toki. Päätin nyt änkee itteeni niin moneen vuoroon ku vaan mahollista niin on reissurahaa.

20150316_132057

 

Harjottelu lähestyy loppua ja oon aika haikeena siitä asiasta, mutta ihan helvetin mielissäni. Pääsen koko koulusta eroon ja ei tarvi enää miettiä sitäkään hommaa, et mitä sitä tekis isona ja mihin opiskelis. Jos ei kaks ammattia riitä, niin antaa sit olla. Ollaan työttömänä sit vaikka :D Just tein viimesen esseenki valmiiksi ja täsä mietin, että lähetänkö sen samantien vai vasta illalla. Ehkä sillä ei niin väliksi enää viilaanko sitä vielä vai en ku ei jaksa enää niin kiinnostua aiheesta. Oon muutenki niin helkkarin väsyny. En ymmärrä miten ees oon näin väsyny. Nukuin viime yönäki melkein 9 tuntia ja heti aamusta ku heräsin niin olin niin väsyny, että teki mieli vaan jäädä pojan viereen nukkuun. Mutta nytpä alan vaihtaan vaatteita ja meikkaan mun väsynyttä naamaa kuntoon, että kerkee iltavuoroon.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply