Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tasan kaksi viikkoa!

Mun harjottelupaikassa on täitä. Ei niinku riitä se home ja ylipaineistettu rakennus ja ne muurahaiset. Nyt myös täitä. Heti ku kuulin siitä niin alko kutittaan päätä. Neuroottista. Nyt en tiiä pitäsköhän pitää vaan jotain pipoo koko ajan päässä etten saa niitä täitä. Saan myös nykyään kyytin keskustaan omalle talolle. Eilen vasta tajusin kysyä et hei, missäs asut. No naapuritalossahan se. Heti kyyti kotiin ja tänään pääsin puoleen väliin vaikka ei ollu kyyti menossa ees samaan suuntaan. Huomenna pääsen aamulla kyytillä töihin niin saan nukkua melkein tunnin pitempään. Tajuatteko miten siistiä!

Yritin tänään olla ahkera ja kävin kirjastossa vihdoin hakeen varatun kirjan, oikeesti se tuliki vasta tänään. Sen lisäksi koululla tulostelin kauheen nipun paperia ja kävin viemään opettajalle myös lapun, että sain kiitettävän kouluhommasta ja oon nyt senki tehny alta pois.

 

20150312_142452

 

Tasan kaks viikkoa valmistumiseen. Meen kotiin pojan kans koska meinasin pitää valmistujaiset perheelle. Samalla myös käväsen pankissa koska nehän yritti taas myydä vakuutuksia mulle ja en jaksanu puhua puhelimessa. Ei riitä, että puhelinmyyjät soittelee koko ajan vaan pankkiki yrittää myydä kaikkee turhaa mitä en perkele tarvi. Mitä mä jollain pankin överi kalliilla vakuutuksella, joka ei ees tee mitään hyötyä mulle? Nii, tosiaan. Ne valmistujaiset. Mulla on ens perjantaina loppuarviointi eli mun n.10 sivun essee pitää olla ready keskiviikkona. Onhan mulla toki muistiinpanoja ja sillee mut en oo alottanu itse kirjottamista vielä. Piia kyllä tekstailee koko ajan ja miettii esseetään mut mitä sitä vielä turhia stressejä vetämään. Tiistaina sit.

 

 

IMG_20150312_153716

Huomasin toissa päivänä myös sen, että kuvassa olevista punasista housuista on kulunu haaroihin reikä. Enkä omista toisia punasia housuja! Yritin ehtiä uusia hmltä mut löysinki maailman kauneimmat kengät ja tilasin ne. (Ja mekon.)

En tajua miten oon näin väsyny. Kello on vasta kohta 11 ja voisin vaan pamauttaa nukkuun just nyt. Mutta koska oon niin neuroottinen toisten asioiden suhteen (kuten sängyn lakanan) niin mun on nyt pakko nousta ja vähän tehdä hommia (suoristaa ja laittaa hienosti lakana ja tyynyt ja tarkistaa, että peitto on oikein päin.)

 

Nii ja ootteko lukenu Torey Haydenin kirjoja? Mä tykkään ihan älytttömästi niistä ja Torey on yks lemppari kirjailija mulla. Mutta ei hitto se ei osaa kirjottaa fiktiota. Vihasin aurinkokukkametsää ja nyt kun luen viattomat kirjaa niin se on melkeinpä yhtä paska. En tiiä mikä siinä on, mutta en vaan tykkää sen tavasta kirjottaa omasta päästä. Tuossa ne kidnappaa (tai ei sittenkään, ne ottaa sen kyytiin tieltä) lapsen ja lähtee vuorille se muksu mukanaan ja oottaa, että saa rahaa siitä penikasta. Tähän mennessä, siitä on vaan saanu sen kuvan, että se pariskunta joka sen lapsen vei on aivan juntteja. Billy väkivaltanen ja vähä-älynen. Dixie nyrkin ja hellan välissä joka tietää että tekee väärin mutta mieluummin kököttää jossain tuhoutuneessa mökissä vuorilla ku tekee mitään. Tässä saa semmosen kuvan, että maalla ja pienissä kaupungeissa asuvat ihmiset on juntteja ja alkoholisteja (miehet siis) ja naiset on alistettuja, väkivallan uhreja, joilla ei oo mitään sananvaltaa omassa elämässä. Nii ja toinen, luin yöllä ennen ku menin nukkuun sitä kirjaa. Siinä ne puhuu välistä kaikista eläimistä niinku karhuista ja puumista. Näin painajaista yöllä, että oltiin jollain lapsiporukalla kävelemässä yöllä metsätiellä ja yks lapsi jäi jälkeen ja kun käännyin kahtoon et missä se on niin lauma PUUMIA hyökkäs ja vei sen lapsen mukanaan. Juoksin perään ja huusin. Heräsin siihen, että poika halas mua ja kysy onko joku hätänä ja oonko surullinen. Kerroin tänään saunassa sille että no näin painajaista eläimistä.

 

Tiättekö ku kirja on huono ja vaan jatkatte lukemista ja toivotte ja ootatte, että se paranis jossain vaiheessa? Mä oon nyt toivonu jo puolet kirjasta, että se paranis. Nyt hieman valo pilkistää pilven takaa. Jospa se vielä.

 

Huomenna perjantai niin nyt meen nukkuun, että huomenna jaksaa käydä kyseleen töitä (jos jaksan) ja alkaa hommiin ja kirjottaan sitä esseetä, joka mun aivoissa on jo kirjotettu kokonaan.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply