Subscribe & Follow

Äiti kuto

Voihan tämän ottaa rasisitisesti jos tahtoo, mut nykyään otetaan niin helposti kaikki niin pahalla. Hitto soikoot rauhottukaa. Mut tosiaan, äiti kuto mulle tämmösen hienon pannualusen! Se itseasiassa kuto näitä kolme mutta kahdessa ei vielä oo silmät ja suu kiinni niin otin vaan tän isoimman mukaan kotiin pojalle näytettäväksi!

20150301_142916

Muistatteko ku nää oli vielä fazerin (?) lakupatukoissa?

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

googletin vähä et mistä löytyis ohjetta tämmöseen patalappuun ja löytyhän se. Täällä ohje lakupekka patalappuun jos joku haluaa itelleen virkkailla näin hienon patalapun! Itehän en osaa kutoa eikä hermotkaan riittäis, kuka niitä ees pitäis? En ikinä kehtais kutoa itelle mitään ja sanoa että kato ku ite tein. En vaan osaa ja ei niistä hienoja tuu niin yhyh. Onneks on mummo ja äiti jotka tekee sukat ja patalaput. Ja onneks on täti joka kutoo tumputki. Jotka kadotin puolassa :<

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply