Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Varsova päivä 2

Kattokaa ku oon ihan tulessa tän homman kans!Sain vihdoin aikaseksi kahtottua näitä kuvia läpi Puolasta. Taisin viime postauksen aikana kertoa, että ku lähdettiin Ruotsista niin siinä ennen turvatarkastusta törmättiin mieheen jolle tarjosin avaamatonta limukkaa ku ei sitä saanu lentokoneeseen vietyä. Se sit vaan sano, että no hän ei voi sitä oikein ottaa ku hänellä itelläänki on puolen litran viski jonka hänen pitää jättää. Siinä sit juteltiin ja sit päätettiin yhistää koskis ja viski ja juoda muutama paukku ennen lähtöä. Tää mies oli Varsovasta ja sano siinä sit, että no hän on autolla että se auto on sielä kentällä, että jos tahotaan niin päästään sen kyytillä kyllä keskustaan ettei tarvi bussia ottaa. Mikäs se parempi. Matkustettiin sit tämän puolalaisen miehen kyytillä keskustaan Modlinin kentältä Varsovaan ja matkaa oliki 50km muistaakseni. Maisemat oli aika karuja. Ankeen näköstä maaseutua. Illalla tavattiin vielä uudestaan miekkonen ja se vei meidät sen mielestä hyvään ravintolaan. Syötiin jotain kebabeja ja hummusta ja juotiin muutama olut. Olut makso sen kaks euroa ja ku tarjottiin tälle miehelle oluet niin se kauhistu että ei tarvi hänelle ostaa ku kallista. Ööö..säästettiin ainaki tunnin bussimatka ja bussiliput sen ansiosta niin todellaki tarjotaan!

20141130_224124

Käveltiin tosi paljon joka paikkaan ja käytettiin bussia ainoastaan pari kertaa. Ku käytiin siellä ravintelissa michaelin kanssa ja ku lähettiin juna-asemalle. Voin sanoa, että oli aika hankala tietää minne oikeastaan oltiin menossa ja ku bussissa yritti kysyä muilta juna-asemasta niin kaikki vaan käänsi pään pois. Huono englanti.

20141201_114447

En muista sanoinko meijän hostellin private huoneesta? Se oli oikeesti ihan perseestä. Sielä ei toiminu se netti eikä tv ja ei saatu luvattuja kahvejakaan. No tehtiin ite siinä sit evästä. Hyvät eväkset :D Löydettiin yks pikkunen ruokakauppa, oikeesti. Yks ruokakauppa mut sit joka toisella kulmalla on alkoholikauppa. Ostettiin sieltä kaupasta leipää ja tonnikalaa ja majoneesia. Subway ku tuli vastaan niin käytiin kysyyn voitasko ostaa niiltä paprikaa ja avokadoa. Ne meni vähä hämilleen eikä tienny et mitä tehdä niin kävi pyytään pomon paikalle. Ne sit siinä höpisi puolaksi ja lopulta myi meille kauheen määrän avokadoa ja paprikaa eurolla.

20141201_165414

Tän jälkeen ku tehtiin ruokaa niin nukahettiin vahingossa varmaan kolmeks tunniks ja ku herättiin melkein kaikki paikat oli kii. Löydettiin yks paikka mistä saatiin syötävää vielä. Tultiin melko aikasin takas koska aamulla oli check-out ja lähtö Krakovaan. Varsovaa ei nähty paljoakaan muuta ku vanhaa kaupunkia. Mitä myöhemmin Varsovaa nähtiin niin oli vaan hyvä päätös että yövyttiin vanhassa kaupungissa. Ois jääny aika paljo erilaisempi kuva paikasta. Puola on ihan superhalpa paikka mutta se on tosi ankean näköistä. Ainoastaan vanha kaupunki on piristävä ja iloinen. Muualla kaikki on vaan harmaata. Tietenki voi olla, että käytiin hieman väärään aikaan siellä. Jospa se kesällä ois kivempi.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply