Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kisojen metsästäjä

Siis oon taas yrittäny tänään olla ahkera mut meni heti aamusta pilalle ku heräsin joskus puol 11 aikaan! Kamalan myöhään! No, oon saanu aikaseksi käytyä koululla tulostaan, tiskasin ja kävin samalla myös kyttään yhtä autoa jos löytyis parkkikselta ja vois osallistua yhteen kisaan mut ei onni ollu myötä. Niin mikähän addikti mulle on tullu kilpailuihin? (Tähän väliin voin sanoa, että elämänlaatu parantunu koska oon voittanu kaikkee kivaa!Vaikka oonki antanu suurimman osan voitoista pois, kuten viime viikolla voittamani sodastreamin lähetin suoraan veljelle. Oon niin antelias sisko!)

Mut ei löytyny autoa ja keliki oli aivan järkyttävä. Tiättekö ku on loskaa ja vettä kaikkialla mutta sit taas kauheet jäätiköt kaduilla. Jos kaadut niin kastut samalla kokonaan. Onko oikeesti inhottavampaa keliä? No ei oo! Varsinki ku huomena pitää lähtä taas töihin ja kävelen aamulla 3,5km ja taas sit päivällä takas. Jos kaadun niin todennäkösesti näin vanhana jo murran jonku paikan ja oispa kiva kaatua heti töistä lähtiessä ja kävelle 3,5km märissä vaatteissa.

20150226_143056

Sen lisäksi että oli inhottava keli maassa niin tuuli aivan hulluna mereltä ja tuli melko vilponen vaikka oli superpipoki päässä. Tuli tässä mieleen että mähän oon tosiaan pojalle ostanu kaks pipoaki ja se on kolme pipoa hukannu. Niin nyt se käyttää mun pipoja ja se on nyt valikoinu itelleen ne kaikki värikkäimmät ja kivoimmat ja nyt ne on venyny sen päässä niin että tää mun lapsen kokonen pää ei enää sovi niihin. Nyyhkis. Pipo ostoksille varmaan pitäs lähtä. Tai jos pesis ne ja kuivausrumpuun heittäis niin kutistuisko ne mun päähän sopiviksi? Vai barbien?

 

20150226_143323

Peruin tuossa just makulehden ja tulin heti surulliseksi. Tuo lehti on oikeesti ihan huippu. Jos me muutetaan pojan kans ulkomaille niin haluan kyllä tilata jonku suomalaisen lehden ja tällä hetkellä ykkösenä on maku-lehti. Ainoa ongelma on se että pitää lehden lisäksi maksaa postikulut. Ja lontoossa ku olin niin yks nainen kerto että ois halunnu tilata Me naiset mutta postikulut makso enemmän ku ite lehti. NIin laitoin a-lehdelle asiakaspalveluun viestin, että paljon postikulut tulis maksaan yhelle lehdelle? Että kannattaako sitä tilata jos se tulee maksaan ihan överihintoja. Onkohan kellään kokemusta?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply