Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Saikulla

No siinä nyt kävi niin, että oon saikulla pari päivää tässä ja meen perjantaina takas harjotteluun. Väliarviointi siirtyy sen takia mut minkäs teet. Pitää käydä koululla illalla vielä tulostaan juttuja ja sopia nyt oikeesti se kouluhomma! Nyt tänään sen teen että soitan sinne! Oon kyllä taas niin addiktoitunu simpsoneihin. Siihen tuli taas uus päivitys ja nyt murskaan rikollisia sielä Homerilla. Siinä mut päivät meneeki, oottelen että simpsonit ois ready, että voin taas alkaa näpyttään. Vaikka oon nyt saikulla niin oon ollu hereillä 7 saakka. Laitoin kahteen paikkaan sähköpostia, yritän päästä koulun sähköpostiin mut se ei toimi ja alotin jopa tekeen vihdoin britti cv:tä. Oikeesti valitsin kuvan minkä lisään siihen ja kirjotin henkilötiedot. Yritän kuulostaa muka ahkeralta mut paskat mä oon :D

20150223_074703

Eilen olin sentään sen verta ahkera että raahasin taas roskia pois kämpästä ja vein yhen kassillisen täynnä vaatteita lähetystorille. Samaan aikaan ku sitä vein sinne niin mietin, että eiköhän tuolta kaapista löytyis lisääki mitä viedä pois. Myin kassillisen vaatteita mutsille 40eurolla. Se saa myydä ne ite eteenpäin tai pitää itellään. Mutsi kyllä painaa mua 20kg vähemmän, että saattaa olla, että ei ihan mun kuteet sille oo sopivia. Josta tulikin mieleen, että tilasin hmltä paketin. Poika saa uudet shortsit ja kengät ja sukkia. Se käyttää mun sukkia vaikka sillä on omiaki kauhee määrä ku oon sille nyt ostanu tähän mennessä 16 paria uusia sukkia parin kk sisällä. Mut silti ku sattumalta ku kahton sen jalkoihin niin sillä onki mun seppälästä ostetut sukat jalassa. Okei, tilasin myös itelle uuden mekon. Mut se oli alessa ja makso vaan 9e! Ja mä halusin uuden kivan mekon. Koska loma tulee kohta! Siis budapestin ja prahan loma. Niin pitää olla nätti mekko sinne ku mennään tonavan risteilylle. Uuuu! En oo sille vielä sen tarkemmin sanonu, että mitä tehään. Mähän nää aina kaikki suunnittelen :D Mut 15.päivä huhtikuuta pitäs mennä risteilylle. Koska sillon on ensinnäki meijän 9kk ”vuosi”päivä. Ja koska sit me lähtään budapestistä 17.päivä päivällä niin hyvä käydä ulkoileen ennen sitä :D

 

20150224_133305

Mä kerkesin tässä alkuviikosta unelmoimaan, että ihanaa ku tulee kevät. Aurinko paistaa ja jää sulaa teiltä. Pyh. Eilen sato lisää lunta ja nyt ku kurkkasin selän takana olevasta ikkunasta niin siellähän sataa taas lunta. Eli hyvin epätodennäköistä että tässä nyt kevät saapuis lähiaikoina.

20150220_133933

Mut mä voin aina haaveilla ja suunnitella huhtikuun lomaa. Se lämmittää mieltä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply