Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ongelmia

Meillähän on täälläpäin suomea semmonen ongelma tuon lumen kanssa. Sitä vaan tulee lisää. Kaduille asetellaan taas esteitä ja aitoja että ihmiset ei menis kattojen viereen käveleen jos sieltä sattuuki se lumi tippuun alas samaan aikaan ku joku alla. Eikö jumalauta ois turvallisempaa että ne katot putsattais? Koska ku jalkakäytävät suljetaan niin ihmiset siirtyy autotielle käveleen. Sekö nyt sit on turvallista?

image

Saman valituksen voisin sanoa siitä että autotiet aurataan mut ei jalkakäytäviä. Taas siirryn autotielle käveleen. Kyllä se on raskaampaa kävellä sääriin saakka olevassa lumessa ku painaa sitä kaasua niin voisko vaikka seuraavaks putsata jalkakäytävät ja jättä ne autotiet hetkeksi. Perkele.

wpid-20150130_102832.jpg

Ja kävin taas hammaslääkärissä. Tässä teille hammaslääkäriselfie.

wpid-20150130_100200.jpg

Yritän hoitaa asiat nyt kuntoon. Kävin polven takia lääkärissä. Lääkäri sano että nestettä polvessa ja kivunaiheuttajalle ei voi tehä muuta ku laittaa kortisoonia polveen. Hammaslääkäri katto että eihän sulla mitään hätää. Kävin varaan kirppispöydän taas ens kuuksi. Kyllä mä vielä pääsen eroon kamoistani!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply