Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Paras palkinto evö

Kuten huomasitte edellisestä tekstistä niin se viimenen kuva itestään päätti taas kääntyä enkä nyt keksi mitään syytä. Koitin sitä käännellä mut en tiiä auttaako se mitään. Mut tosiaan, mullahan alkaa kohta viimenen harjottelu, kaks kuukautta valmistumiseen! Wipii! Sit voi alkaa kahteleen töitä ja muuttaa pois pojan kans. Teen viimesen harjottelun sairaalassa ja oon nyt jo aivan paskajäykkänä pelosta. Miettikää nyt ku itken jo niin pienestä niin se, että joudun hoitaan sairaita lapsia tai jopa pistään niitä! Nehän alkaa itkeen ja sit mä alan itkeen ja ei siitä tuu mitään.

Osallistun nykyään ihan hulluna kaikkiin arvontoihin ja onhan niitä palkintoja tullukki. Viime viikolla voitin philipsiltä heräämisvalon joka saapu jo eilen ja tänään hain sen ja oon niin onnellinen. Se on niin kaunis. Kaks palkintoa on vielä saapumatta ja tänään huomasin että satama open airin palkintoja ei muutkaan voittajat oo vielä saanu että ehkä posti ei ookkaan sitä mun pakettia hukannu.

10929002_10153506887200968_2692983733921851490_nTää heräämisvalo tuli ihan hyvään saumaan koska esim tiistaina nukuin pommiin. Tai sammutin siis herätyskellon ja jatkoin nukkumista. Tänään koulun jälkeen nukuin melkein 4 tunnin päikkärit. Onneks huomena on vaan puol 12 saakka koulua ja sen jälkeen käydään ruotsissa ostoksilla ja takas. Niin jospa nukkuis huomenaki muutaman tunnin päiväunet. Paitsi että haluan leipoa! Taidan sen tehdä sittenkin huomena. En nuku vaan leivon jotan sokerista ja syön sitä koko yön niin oon aivan sokerihumalassa. JOO! Haluaisinko juustokakkua vai suklaakakkua?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply