Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Joululoma

Jääny ne puolan lomat kirjottamatta ja kemiin paluuki jääny pois. Joululoma jotenki tuli yllättäen ja ollaan perjantaina jo lähetty kämpsyltä. Oltiin kaks yötä systan luona, poika dataili ja kahteli leffoja ja otti rennosti. Mä paapailin vauvaa. Hittoako se vauva nukku niin paljo niin ei voinu enempää halia ja lääppiä.

Lupasin mennä parin viikon päästä uudelleen yöks sinne avuksi ristiäisiä varten niin saa taas lääppiä.

Nyt ollaankin kotona perjantaille. Ostin supersäästö liput oulusta eteenpäin niin säästy rahaaki 20euroo niitten takia, vaikka se tarkottaa nyt sitä, että pitää hengailla oulussa puoltoista tuntia ja oottaa sitä säästöjunaa. Todennäkösesti joku juna on myöhässä koska lunta on satanu tänä vuonna ihan hitosti viime vuoteen verrattuna. Viime vuonna oli niin ankeeta. Sato vettä ja maa oli aivan vihree.

20141222_105751Tänä vuonna eiii! Oon mielissäni, vaikkakin jätin vahingossa tumppuni puolaan ja nyt ei oo oikein hanskoja koska en oo jaksanu kaivaa hattuhyllyltä laatikoita. Niin ja pipoki meni ruotsissa hukkaan. Sen verran kaivoin laatikkoa että löysin keltasen hurjan piponi ja rakkaan karvakaulukseni.

20141222_105759 Oon vihdoin saanu ostettua joululahjatki, tai no. Tilasin cdonilta pojalle lahjan viikko sitten. Soitin asiakaspalveluun torstaina että missä se paketti on. Ne ilmotti että ei tiiä ja ottaa selville tavarantoimittajalta ja ilmottaa perjantaina mulle. Perjantaina ei kuulunu niin soitin uudelleen ja ne sano taas samaa. Ne ilmottaa kun tietää, kohta kuulemma tietävät. Lauantaina aamulla tuli sähköposti jossa luki että viesti on käsittelyssä ja ne palaa asiaan mahdollisimman pian. Sunnuntaina tuli viesti jossa oli lähetystunnus ruotsin postiin ja kun sen tarkisti niin se sano että se on viety postiin tiistaina ja siinä se. Mitähän se nyt autto tilannetta :D

20141222_105817

Nii ja ette tiiäkkään! Mä joka oon vannonu keinotekoisuuden nimeen ja tykkään kaikesta turhasta. Tilasin luontaistuotteita! Terveellisiä juttuja! Ehkä tässä nyt on kyse aikuistumisesta taikka siitä, että syötän pojallekki kaikkia vitamiineja ja muita hyviä juttuja niin tulee olo, että pitää yrittää enemmän terveellisyyttä lisätä elämään pojan takiaki. Jos en seurustelis niin eläisinköhän ihan pellossa?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply