Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Itse rauhallisuus

Oli tässä yks päivä riita pojan kanssa voiko keskustasta kävellä anopin luo. Se sano ei. Joten hermostuin ja seuraavana päivänä olin niin suuttunu että kävelin keskustaan.40 minuuttia meni n.4 kilsan matkaan. Seuraavana päivänä kävelin saman matkan mut toiseen suuntaan. Ihan vaan koska on ihan hyvä kävellä välillä.

image

Mulla oli tarkotuksena mennä tukholmaan tänään. Heräsin puol 12 niin ajattelin että siirränpä huomiselle. Ei kannata mennä puolentoista tunnin matkaa vaan parin tunnin takia. Jos huomena nousis aikasin.

image

Sain hyvät suosittelut harjottelupaikasta ja tunnistan ihteni kyllä siitä.”Heli on hyvin rauhallinen. ” Anoppiki tuossa muutaman punkkulasin kerto että poika on rauhottunu sen jälkeen ku tapas mut. Pakkohan sen on ku ei se enää saa ees riitoihin mua mukaan (paitti parin kaljan jälkeen. Bumbum. )

Loman alkuun enää 3 päivää!

Ps. Yheksän kertaa koitannu uploadata tätä tekstiä. Jos tää ilmestyy vasta puolan loman aikana niin tiedätte syyn. Ruottalainen netti.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply