Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Töissä

Kävi viikonloppuna ilmi, että södertälje on suomalaisin kaupunki ruotsissa. Ja itseasiassa varmaan ainut paikka minne täällä muuttaisin pitemmäksiki aikaa. Kirjastosta löytyy suomalaisia romaaneja vaikka miten paljon, suomalaisia on joka toinen ihminen joka vastaan kävelee kadulla. Suomalaisia yrityksiä on missä työskennellä ja suomalaiset ruuat on ihan perusarkea. Suomi mutta parempi. Työharjottelu on sujunu loistavasti. Mulla on ihan loistava paikka. Vaikka teen 8,5h päivässä ja siihen 20min bussimatkat suuntaansa niin ei tunnu missään. Mulla on keskellä päivää puolen tunnin tauko ja on muutenki tosi mukava paikka.

20141021_120250

Ja puolen tunnin tauko kun on, niin saa juoda ilmaseksi kahvia ja teetä ja syödä keksejä. Ruokaki ilmasta. Tänään tauolle otin mukaan kirjani minkä raahasin suomesta saakka. Enköhän saa noilla mukavilla tauoilla sen luettua. Siinä se tauko granaattiomena teetä juodessa, turkkareita ja kirjaa lukiessa meni mukavasti. Iltapäivällä olin ällölällö ja tein itelle käsikorunki. Kun kerta saa askarrella ja olla luova :D Niin olin jopa näin luova.

20141021_155709

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply