Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Perusrytmi kunnossa

Ruotsissa on lähteny elämä hyvin käyntiin. Sitä perushommaa mitä suomessakin. Tehdään poikien kans kauheet mätöt monena päivänä peräkkäin. Torstaina pojat halus pitsaa, tacopitsaa. No mikäs siinä, lähetään ostaan ainekset. Mutta kappas ku pojat siinä sit keskustelu että mikä bussi pitää ottaa. Mietin et no, hitto kauppa tossa parin sadan metrin päässä, että mistä saakka se jauheliha pitää oikein hakee. Matkustettiin 20min bussilla ghettoalueelle ostaan 1,5kg jauhelihaa 7eurolla. Mä siinä sit et no okei, ostetaanko loputki tavarat täältä. Ei toki. Sit matkustettiin taas 20min bussilla keskustaan ja ostettiin loput tavarat keskustan kaupasta. Ihme meininkiä mut mikäs siinä. Kunnes tänään kaupassa käydessä tajusin sen pointin. Olisin halunnu tehdä spagettia ja jauhelihakastiketta ja yritin siinä ehtiä jauhelihaa. Keskustan kaupoissa jauheliha maksaa niinku kultamunat perkele. 500gramman jauhelihapaketti yli 10euroa. Kilon paketista sai maksaakki sitten jo yli 20euroa. Mitäs hittoa? Ja ihmettelin ku suomessa kun menee ostaan jauhelihaa on hylly täynnä tavaraa, erilaista, eri merkkistä, eri kokosta pakettia. Tuolla oli se kolme eri vaihtoehtoa ja kaikki makso sen +10euroa. Päädyin lopulta ostaan kilon lihapullia ja perunoita.

 

20141016_194847 Huomenna alkaa työharjottelu. Huomenna pitää olla palautettuna myös varhaiskasvatus essee. Asiaahan ei helpota se, että en oikein ymmärrä kysymyksiä ja en jaksa sen kummemmin niitä edes miettiä. Kunhan jotain tekstiä sais paperille. Onneks harjottelussa saa ilmasen ruuan aamulla ja lounaalla. Kahvia ja teetäkin ilmaseksi lipitellä saa kuulemma. Oli mukavan olonen paikka kun siellä kävin perjantaina vieraileen. Osasin ihan ite sinne! (okei, en osannu bussilta oikeelle rakennukselle vaan meinasin mennä vahingossa lukioon). Ihan sen kunniaksi, että osasin matkustaa ihan yksin bussilla oikeeseen paikkaan ja osasin vielä takas keskustaankin niin hain itelle jotain tosi pahan makusta halpaa viiniä. Sen avulla kirjotin yhden esseen loppuun. Kylläpä sitä sit oltiin polleana esittelemässä boolle että kato mitä kirjotin.

”Ai tännäänkö muka kirjotit ton?”

”Joo, mä hei heräsin 6 tuntia aikasemmin ku sä niin mulla on tässä ollu aikaa.”

Tässä kimppakämppä systeemissä on se ongelma, että pojat pelaa ja valvoo aamu 8 saakka ja herää vasta kun aurinko laskenu. Tai ei se kyllä haittaa että valvovat, mähän nukun missä ja millon vaan.

20141017_163503 My old friend, we meet again.

20141017_200939_LLSKyllä mä olen sitä mieltä että 7 viikon jälkeen ku suomeen palaan osaan täydellisesti ruotsia! Vaikka sainhan mä nyt jo 2 ruotsin puhetentistä. Se on melkosen helkkarin hyvä kuulkaas! Enää ootella niitten lukion uusimistenttien numeroita. Näin viime yönä niistä unta että sain kummastakin 3. En kyllä siihen usko mutta kunhan ruotsin ainakin saisin noustettua siihen 2.

Parin viikon päästä vois lähteä käymään tukholmassa ostoksilla, tuet tulee ja saan onnitella itteäni hommien hoidosta. Eli toisin sanoen kunhan saan tämän keskeneräisen esseen valmiiksi ja ens viikolla toisen tentin korvaavan esseen tehtyä niin selkään taputukset ja shoppaileen!

 

(Eniten ärsyttää koska en voi pelata simpsoneita kun ei oo wifiä :< siksi käyn päivittäin kaupan nurkalla hengaileen ja pelaan simpsoneita. Niin mitenkä muka addiktoitunu?)

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply