Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Leipuri hiiva

Oon alkanu leipoon ihan urakalla. Oisko ollu tiistai ku halusin välttämättä mokkaruutuja. Kahtoin et jaa, voi lopussa mut eiköhän tää riitä. No voin sanoa että ku puolet siitä viimesistä voista räjähtää mikron seinille niin ei riitä. Sain kuitenki taikinan uuniin ja ulos jäähtyyn ja sillä välin kipasin kaupasta hakeen lisää sitä voita että sain kuorrutteenki. Todennäkösesti seuraavallaki kertaa räjäytän voit mikroon.

image

Perjantaina sain päähäni että haluan torttua. Kääretorttua jonka sisällä kermavaahtoa ja vadelmia. Pakko oli lähtä taas kauppaan ehtiin sokeria ja kermaa. Perjantaina jostain syystä heräsin aamulla, vapaa päivänä, jo puol 10 niin menin nukkuunki tosi aikasin joten torttu jäi vääntämättä. Lauantaina, tänään, torttu onnistu. Kebuja tietenki ekana ja tein muuten tortillapohjatki ite niihin. Se on sit aivan eri juttu mitenkä ne sitten taas onnistu. Ei niistä ainakaan pyöreitä tullu.

image

Kuinkahan paljo lihotan herraa. Oonko kertonu että yks vuosi ku vedin kv leiriä ja asuin parin leiriläisen kans yli viikon ja tein poika paroille ruuatki niin toinen niistä liho 3 kiloa. Ja ne oli vaan 2 viikkoa suomessa. Ehkä se 4 makkaraa iltapalaksi oli vähä liikaa? Sitä mietin nykyään ku pyöräytän pitsan tai kakun että miten paljo herra lihoo tällä välin ku on suomesa ennen ruotsiin menoa?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply