Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Sitsit

Lauantaina oli kaverin valmistujaiset Oulussa. Siis jo aamulla oli kauhia homma saada poika ylös sängystä ajoissa, siihen vielä sit se että tuli kauhee matkapahoinvointi autossa matkalla Ouluun. Oltiin kuitenki ajoissa ja sit ne pippalot oli myöhässä jonku 20minsaa niin olihan se vähä kypystä seistä ja kuunnella klassista musiikkia. Hiton hienostijuhlat. Puhuttiin siinä pojan kans että mitkä nää bailut oikein on ku tyypeillä hienot kuteet ja klassinen soi taustalla. Että jos sitä juodaan niin sillon juodaan eikä hienostella. Ja jos juhlitaan niin sit juhlitaan aivan eri tavalla. Noooo, kukin tyylillään mutta ei ollu mun tyyliset bailut nuo.

image

Sielä oli myös ruokaa jota piti hotkia aina sekunnin verran laulujen ja puheiden välissä. Seki vitutti suoraan sanottuna. Aivan vitummoinen nälkä ja sit ei saanu ees perkele syyä rauhasa :D KUSELLAKAAN SAANU KÄYÄ!

image

 

Meillä oli taas yllättäen kauhee riita pojan kans ku humalassa oltiin. Mutta se on aina ku on vaan muuta porukkaa paikalla niin tapellaan niinku maailmanlopun äärellä. Mutta jos juopastaan kännit kahestaan niin ei mitään ongelmaa. Mutta voin teille ihmisille jotka toivoo että erottais että lällätilää, eipä erota vaikak tapeltais miten. Pari aikasempaa suhdetta mulla on ollu täysin riidattomat ja huonosti niille on käyny. En koskaan sanonu vastaan tai pitäny puoliani ja nyt pidän ja tää on paras suhde mitä on ollu ja mitä tulee olemaan. Nönönönöönnöö.

image

Sain vihdoin ostettua onnibussille meille liput helsinkiin. Tukholmaan lento lähtee tosiaan aamulla klo 7 ja meijän bussi on edellispäivänä klo 17 helsingissä niin siinä on rapiat 14 tuntia meillä aikaa ootella helsingissä. Että jos joku keksii jotain tekemistä meille niin kertokaa mullekki! Ja oon miettiny nyt tosi paljon tuota koulua. Oon niin ahistunu käymään sielä että en vaan yksinkertasesti mene sinne. Pystyisinköhän mä vaihtaan tän meiningin verkkopainotteiseksi koulun käynniksi niin voisin olla missäpäin maailmaa tahansa ku koneella vaan istuisin. PItää varmaan vähä kysyä asiasta. Ei tarvis niin kauheella kiireellä tulla vaihdosta takas joulukuun alussa ku voi sielä datailla ja kuunnella tunnit sielä.

 

edit// oli siis tosi hauska ilta lopulta vaikka outoa hienostelua oliki :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply