Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kouluressi

Tässä just meinasin alkaa itkeen ku olin niin väsyny. En edes ymmärrä miksi oon koko ajan niin väsyny. En päässy salille koko viikkona ja koulua ollu 8-16 päivittäin ja kaikki ne tappelut sieläki verottanu energiaa. Maanantaina meni hermot koulussa ja olin vähällä itkeä taas. Varsinki ku opettajan kans oli keskustelu niin oli tosi hankalaa pitää ihtensä kurissa ku kyseli ärsyttäviä asioita. En myöskään ymmärrä miksi meillä on musiikintunteja, varsinki ku se opettaja näyttää haluavan kuulla vaan omaa ääntään. Sielä se pimpottaa pianoa edessä ja laulaa yksin eikä anna meille sanoja lauluihin vaan käskee meidän taputtaa tahdissa. Voitte kuvitella miten paljon kiinnostaa mennä tunnilla missä tehdään 4 tuntia tuommosta. Käsityötuntejaki on. Miksi? En mä ala päiväkotilapsille opettaan virkkausta. Ja tämäki ois ollu kiva työ ja onhan tuo kässä hyvä ja lepponen lisä kouluun mutta ku mun ruskia naru loppu ja mun työ meni pilalle sen takia, tai ei se pilalle menny mut ärsyttää ku väri vaihtuu pohjassa :(

image

Meillä myös opettaja ilmotti että oppari tehdään koko luokan kanssa ja aikaa suunnitteluun ja toteutukseen on viikko. Että oppariki järkätään sit pikavauhtia koska kaks henkeä jotka valmistuu marraskuussa ei oo saanu vittu omia töitään tehtyä joten muiden pitää niiden takia omia töitään kiirehtiä ja stressata. Siihen vielä neljä tenttiä ennen työharjottelua, yks meni jo ja seki meni vitulleen, ja tenttien lisäksi pitää lukea vielä nuorten kirja ja kirjottaa siitä referaatti ja meillä on myös joku ”lopputehtävä” kurssista.

image

Enkun tenttiin on vittumaista lukea koska se on ”my name is..” tasoa. Oon myös aina vaan enemmän ja enemmän onnellinen ku pääsin Ruotsiin harjotteluun. Koulu sössi taas harjottelupaikat, miten vitussa ne onnistuu? Ja aijon myös viimesen harjottelupaikkani ehtiä ite joko kotoa tai ulkomailta. Koska siinä vaiheessa mulla on mahis ite päättä missä kuljen ja miten. Koulu ku ilmottaa yhtäkkiä että sä kuljet simossa tai kuivaniemessä kemistä niin siinäpä istut vittu kaks tuntia bussissa aamulla omalla kustannuksella.

Meni aika koulu on perseestä-painotteiseksi tämäki postaus mutta kyllä tästä vielä noustaan! Oon kotona käymässä (♡) ja huomenna oulussa kaverin valmistujaiset. Pääsen luojan onneks ens viikolla salille.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply