Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tavaroiden pois heittämisen viikko

Mä epäilin omaa muistiani taas sunnuntaina ku mietin et oliko se oikeesti sunnuntaina se magneettikuvaus, onpa outoa. Menin kuitenki ja sielähän se magneettikuvausrekka ootteli pihalla mua. 12minsaa ja polven kuvat oli valmiina. Muistan ku jokus melkein 10vuotta sit jouduin käymään usein kantapään vuoksi magneettikuvassa ja se kuvaus kesti yleensä aina tunnin. Melko paljo on lyhentyny aika. Ei mennykkään koko sunnuntaita maatessa ahtaassa putkessa joka ääntää kauheella metelillä niin että tulee kuulosuojaintenki läpi se melu.

Kirurgin vastaanotto on vasta 13.päivä ens kuuta eli just päivää ennen ku lähetään ruotsiin. Katotaan niin se sanoo että se pitää tähystää tai leikata. Ei nyt kauheesti voi olla sairaslomalla enää parin viimesen kuukauden aikana ens keväänä ku koulu loppuu. Koulu loppuu työharjotteluun ja sen jälkeen valmistutaan niin paree vetää se vaikka jalka poikki se viimenen harjottelu.

image

Oon alkanu myymään mun kamoja ku ymmärrän vihdoinkin omistavani liikaa. Kyllä vain! Ymmärrän että omistan liikaa. Oon yrittäny myydä korkokenkiäni, takkejani ja nyt tuolin fb kirppiksellä. Ainoastaan korituoli on varattu tiistaille saakka ja hyvä niin, eniten tilaa se noista vieki. Ja korkkarit laitoin myyntiin myös toriin ja kirjotin että mitta tuli täyteen ja 60 paria kenkiä yhdellä ihmisellä on vain ja ainoastaan liikaa. Niin joku tekstas mulle aamulla että 60 paria kuulostaa ihmeelliseltä mutta miehenä nautin korkokengistä. WHAT?

 

Oon myös taas kokkaillu ja ymmärtänyt myös sen että keittiön puolella en omista tarpeeksi tavaraa. Tein cupcakeja ja se kuorrutus ei onnistunu oikein ku piti se vaan länttästä siihen päälle koska ei oo pursotinta. Myös lohi oli liian iso mun uunivuokaan. Mutta silti ku siivosin keittiön hyllyjä heivasin purkkeja ja ihme tavaroita kirppiskasaan mitä en oo koskaan käyttänykkään. Eilen hermostuin ja kävin keittiön hyllyjen lisäksi läpi vaatekaappiani ja kirppiskasaan lensi 9 vaatetta lisää, kierrätykseen menevään meni kans lähemmäs 10 vaatetta. Ja miksi erikseen kierrätys ja kirppis? Koska en jaksa silittää. Kirppikseen aikaa 2 viikkoa ja tiiän että mun hinnotteluun menee kuukausi niin pitää varmaan alkaa laputtaan.

image

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Ellu 28/09/2014 at 6:22 PM

    Mulla onneks äiti myy mulle tarpeettomat tavarat kirpparilla ni mun ei tarvi ite tuskailla hinnottelun yms. kanssa. :D Nytkin muuton yhteydessä äitille meni varmaa joku 7 kassia vaatteita, kenkiä ja kaiken maailman krääsää, mut silti yhä edelleen joka paikka tulvii tavaroita. Mistään en kuitenkaan osaa luopua… xD

    • Reply Heli 28/09/2014 at 6:42 PM

      Mulla on just sama ongelma! en osaa luopua :D nytki kaivoin kaappia niin sielä oli mekko jossa hintalappu vielä paikallaan ja ostin sen hitto KAKS VUOTTA sitte :D ”kyllä mä tätä joskus vielä käytän!” :D (Oikeesti niitä mekkoja on ainaki kaks kappaletta joissa on hintalappu vielä xD)

    Leave a Reply