Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Wiiiiii! Couldnt be happier!

Torstaina oli tosiaan sepäpälä shopping night. Siitä tuli joku muutama viikko sit sähköpostia että semmonen järkätään myös täällä niin höpötin jo kauan aikaa sit piialle asiasta että pitää mennä ne varmasti tarjoo jotain herkkuja sielä! Joo, kyllä. Halusin sinne ainoastaan herkkujen takia :D

Meikä pönöttää.

image

Sielä tosiaan oli -30% kaikki tuotteet ja tarjolla oli karkkia, poppareita ja leivoksia. Just edellisenä päivänä mietin et hitto ku sais poppareita mutta koska laiskotti niin en jaksanu ees kauppaan lähtä niitä ostaan. En ees mun lempparilähikauppa siwaan, joka muuten perjantaina ryöstettiin alkuillasta (!) Ja noista ”kuppikakuista”. Ne oli oikeesti niitä minimuffineja joihin vaan kuorrutettu jotain kreemikermavaahto juttua ja laitettu koristeita. Joista sit tuli mieleen että koulun kahviossa meillä on yks pussi noita ja eihän ne kaupaksi menee että jospa ostaiski purkin kermavaahtoa ja vetäis siihen kuorrutteen päälle niin varmasti menis kaupaksi.

image

Ja nyt se paras asia! Tuola seppälässä, varmaan myös kaikissa muissa, pysty osallistuun arvontaan. Siinä oli kaks 50euron lahjakorttia jaossa ja mentiin piian kans jo vähä yli 5 sinne ja sit sielä hitto luki että arvonta suoritetaan 18.30 ja ilmotettiin että arvonta suoritetaan paikalla olijoiden kesken eli jos ei oo paikalla arvotaan uus lappu. Jouduttiin tunti ootteleen joten kävin välissä cittarissaki ja tultiin takas sit vielä puoleks tunniks seilaan ja syömään lisää poppareita, tottakai. Ilmaseksi kerta sai! Nyt on taas popparikiintiö täynnä vähäks aikaa:D

MUTTA KATTOKAA! MÄ VOITIN SEN TOISEN LAHJAKORTIN!

image

En enempää vois olla mielisään! Harvemmin ees voitan mitään tommosista arvonnoista mutta nyt kyllä laitoin sinne laatikkoon jonku 10 lappua ja wiihihhiii! Onni soi mua vihdoin paskan viikon jälkeen, miinustettuna cosmon tilaus ja kirjakerhoon liittyminen. EN jaksa oottaa niitä kirjoja! Vaikka kirjahyllyssä on 19 kirjaa oottamassa lukuvuoroaan ja makkarissa on 4 kirjaa kesken. Nyt ei vaan seppälässä ollu mitään mun tyylistä vaatetta mitä oisin himoinnu. Onneks tuo kortti on 2 vuotta voimassa.

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply