Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Riitaisa maanantai

Maanantaina tapeltiin, tiskeistä. Lopulta se riita päätty ku seinään siinä vaiheessa ku aloin itkeen. Oon ihan luuseri tappeleen kasvotusten. Ahdistun ja alan itkeen. Mut loppuupa ainaki pojan kans riidat siihen että itkasen. Muitten kohdalla se varmaan vaan pahentais tilannetta ja varmaan vielä joskus saan turpaaniki :D

 

Maanantaina kuitenki jaksoin riidan,koulun ja ruuan laiton jälkeen vielä lähtä illasta salille. Se onki itseasiassa ainoo kerta ku oon tällä viikolla sielä käyny. Ellei sitä huomena sit painele sinne koulun jälkeen, jos vaan muistan piian kaarasta ottaa mun salilaukun.

 

image

Oon lukenu muitten blogeja niin en tajua missä muka lehet on jo tippunu tai ees ruskistunu? vaikka ei täälläkään mikään hurjan lämmin enää oo mut on se ainaki +16 astetta melkein joka päivä. Just sopivan lämmin. Ainoo, että nyt ku on satanu melkein joka päivä, itseasiassa joka päivä, kahden viikon ajan niin onhan se vähä hankala ku unohan aina sen sateenvarjon ja sit välistä en ota ees takkia mukaan niin miten sitä säästyy siltä sateelta. Varsinki ku värjäsin sunnuntaina hiukset niin nahkatakin kauluksessa oli sinistä väriä maanantaina :<

image

 

Yritän nyt kovasti käydä kahesti viikossa salilla että yrittää ees vähä kuntoilla :D JOtenki jääny nyt ku sali on viikonloppusin kii tän kuun ja sit ei oo jaksanu koulun jälkeen lähtä aina. Aino joku hyvä syy olla menemättä. ”Mulla on koululla kokous, mä en oo syöny enkä ees alottanu tekeen ruokaa, tänään on seppälässä shopping night” Myös ”en jaksa” on kuultu aika monta kertaa. Tällä viikolla muutenki ollu tosi huono viikko osittain. Kela muisti mua laskulla omien virheidensä takia, döö. Mut jotain superilostaki tapahtu, oman tekojen kautta tottakai. Liityin pitkästä aikaa KIRJAKERHOON! Olin aikanaan book avenue kirjakerhossa ja tykkäsin siitä. Mut se sit meni ja liitty suureen suomalaiseen kirjakerhoon ja mun mielestä sskk on semmonen keski-ikästen kirjakerho jossa on jotain ihme dokumenttikirjoja joita en ees halua vilkasta. Löysin itseasiassa vaan kaks kirjakerhoa mitkä tällä hetkellä on olemassa aikuisille. Tuo sskk ja sit uudet kirjat.

image

 

Kahtoin kummanki kirjat mitä saa liittymistarjouksessa ja muutenkin niitten nettisivujen ulkonäköä, kirjakerhon kirjojen tarjontaa ja muuta sälää mitä niissä myydään ja päädyin 150% uudet kirjat kirjakerhoon. Ihan niinku book avenue aikanaan ja en yhtään malta oottaa että saan sen mun liittymispaketin johon sain valita kolme kirjaa. Ja saan vieläpä leipomissetin joka oli supersöpö! Ja siinä tulee kaulinki mitä tarvin ku en sitäkään omista :D Ja tilasin myös cosmopolittanin itelle 5kuukaudeksi! Ihan vaan koska se makso vaan 20e ja siinä tulee lumenen meikkejä ja ripsari loppuu taas :D

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply