Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Sunnuntai

Kirjotin tän jo aikasemmin, sit koitin tallentaa ja kappas. Tilttas koko sivu ja tuli surunaama ja ilmotus ei tietoja. Mitä hiton tietoja? Viikonloppu meni liian nopeesti. Eilen ku tultiin kaupasta niin poika kysäs että sataako tänne lunta talvella? Voivoi, en sit ymmärtäny sitä asiaa kertoa, että kemiin saattaa tulla -35 asteen pakkaset ja se yli metri lunta. Ilmankos sillä onki vaan tennarit ja ohut syystakki mukana. Pitää varmaan lähtä käymään ruottissa tai mistäpä sitä tietää onko sillä ees talvikamppeita kunnollisia ku asunu niin eteläruottissa. Sielä varmaan ees sada lunta ku sentin verran. Onneks ostin toppaliivin sille synttärilahjaksi. Ehkä se nyt auttaa vähä tilannetta? :D

 

Eilen yöllä halusin välttämättä klo 23.30 uuniperunoita ja aloin siinä sit niitä sahaileen puukolla. Leikkasin siinä samalla myös ison palan sormesta pois. Tai kynnestä oikeastaan. Ällöttävintä on, että en tiiä mihin se sormen pala meni :D Mut perunat maistu hyvältä.

Ja se juustokakkuki onnistu! Maistu hyvältä! Ainoo että se pohja oli oudon pehmonen.

image

Jostain syystä jätkä heräs tänään klo 7 ja ei jatkanu enää unia. Koitti muaki saada ylös. Käskin sen mennä pelaan ja antaa mun nukkua. Koitti mua maanitella että ois mukavaa syödä aamiainen yhdessä. Pyh. Kuitenki koitti saada mut ylös että oisin tehny sen aamiaisen sille :D 11 aikaan poika herätti mua uudelleen ja oli tehny kupin teetäki valmiiksi. Aaaws. Ois ees tiskannu astiat. Mut hyvä että sain noustua sängystä jo 11 ku saa sit yöllä vähä aikasemmin unen. Tänään jaksoin jopa vaihtaa makkariin verhon. Yhden vain. Ja värjätä vihdoin uudelleen hiukset! Johan ne alko juuresta oleen oudon ruskean blondit. Ja kyllä, olen älästi.

image

Mun ahkeruus loppu hiusten värjäykseen, ruuan tekemiseen sekä sen yhden verhon vaihtoon. Loppuilta tai oikeastaan koko päivä on menny kahtellessa masterchefiä. Huomenna alkaa 5.kausi jimiltä enkä voi kahtoa sitä ku ei oo telkkaria :< Ja mun netti pätkii taas urakalla. Muuten ihanaa että tulee syksy ja sataa vettä mutta ku netti menee. Viikon päästä pitää saada kirppistavarat vietyä myyntiin joten tuun istuun makkarin lattialla tässä vielä jossain vaiheessa ja pyöritteleen niitä kamoja sylissä vaan koska en saa aikaseksi kirjottaa niitä hintalappuja saatikka laitettua niitä kii.

image

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply