Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Viikonlopun outouksia

Mä en vaan kestä näitä mun varpaita! Ne on aivan vitivalkoset ku muu jalka ruskettunu. Pitää ottaa 2 viikon (!) päästä barcelonaan jalkaan vaan sandaalit ja sit tennarit. Pakko saada nää varpaat ruskeeksi.

image

Oon ollu kämpillä tiistaista saakka ja oon niiiin tylsistyny. En meinannu lähtä mihinkään viikonloppuna mutta siinä vaiheessa ku tylsyyden saattelemana menee hengaan citymarkettiin niin pakko oli keksiä jotain. Lähdin sit baariin.

image

Otin käyttään yli vuosi sit ostetun ulkoilutakin ja oon alkanu käyttään sitä pelottavan usein. Tuleeko musta tuulipukukansaa? Tästä pelästyneenä piilotin iteltäni tän takin asunnossani :D Meen kotiin juhliin papan synttäreitä ja oon siellä muutaman yön niin otin vaan nahkatakin ja naisellisia vaatteita mukaan.

image

Pitkästä aikaa [lue:ekan kerran tällä viikolla] paisto aurinko mut ei kyllä lämmin ollu. Ei vihtiny istua terassilla ku kävin kaljalla. Muutenki semi outoa oli mennä kukkoon istumaan. Se on semmonen tietynlainen juoppola. Sielä on kaikki aina tuhannen kännissä ja yleensä ne on +50v. Juttelin jotain sit jonku miehen kans joka oli jopa mun omaa ikiä. Siis tavallisia asioita juttelin. Sanoin vaan että en oo aikasemmin kukossa käyny että meen yleensä viereiseen paikkaan mutta ku kaveri on ulkomailla niin tulin tänne. Niin mitä se jätkä vastas? ”Flirttaileksä mulle? Taidat vähä kyllä flirttailla.” Olin suu auki ja aivan hiljaa et mitähän viddua :D Hörppäsin kaljani loppuun ja lähin sanomatta mitään. On se kumma ku ei voi mitään sanoa ilman et joku kuvittelee outouksia.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply