Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Kirpparointia

Siis miettikää! Mun shoppailuhimoilla en oo ostanu muuta ku kaks kynsilakkaa aleista! Vaikka nytki oon kiertäny kirppareita päivittäin kemissä ja jokasessa ollu jotain kivaa niin oon pitäny pintani ja jättäny sinne. Kiusasin ihteeni jopa menemällä vaatekauppaan ja kahtomalla -70% alevaatteita ja kokeilemalla kolmea! Nekin vein takas rekkiin (koska panikoin että ei heli ei ei, et tarvi mitään! Juokse pois täältä kaupasta!)

Kävin perjantaina kirpparille taas, en ymmärrä miten työttömät jaksaa vaan olla kämpsyllä tekemättä mitään. Oon ollu asunnolla 5 päivää ja oon väsyny ja nukun tosi paljo vaan koska ei oo tekemistä. Syytän tästä telkkarin puutosta. Lähin sit kirpparille että en vaan makoilis niin sieltä löyty maailman hienoin paita!

image

Ja tuon oisin halunnu ostaa mutta 2euroa ite tehdystä paidasta on mun pihihilman mielestä liikaa. Nyt jäi ohuesti harmittaan että en sitä ostanu. Pitäsköhän palata takas?

Olishan sielä kirpparilla ollu vaikka mitä muutaki. Tekoturkis(!), röyhelöpaita ja pitsihame. Mut ei. En tarvi mitään niistäkään. Mutta tuon rupertin naaman rintamukseeni tarvin.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply