Subscribe & Follow

Helatorstain lohdutuspalkinto

Olin unohtanu että tällä viikolla on helatorstai ja ihmettelin moneenki otteeseen ku moni kaveri ilmotti menevänsä juomaan keskiviikkona. Varsinki muutama semmonen jotka ei tee semmosta keskellä viikkoa. Haluttais itteäki bailaan mutta toisaalta ei. Haluaisin laittautua ja istua terdellä kuumasa auringossa.

Lohdutin itteä käymällä shoppailemassa torstaina. Kävin bershkassa ja stradivariuksessa. Oikeesti kävin myös lähikaupasa ja ostin perusenergiajuoman. (Joka maksaa vaan 70senttiä!!) Nomnom.

image

Mähän en ottanu paljoa vaatteita mukaan espanjaan ja se ymmärrän nyt tän ongelman. Mähän hitto vaihan vaatteita joka päivä ja hyvinä päivinä kahestikki päiväsä ku kämpillä oon. Ollu muuten melko ankeet 5 päivää ku vaan muutama toppi ja samat housut jalassa. Vieläpä ku nuo pökät on menny niin löröiksi. Pitää heittää roskiin tai ottaa sisään saumoista.

image

Kattokaa nyt ku roikkuu vittumaisesti :D

Mut nii. Ekasa kuvasa ostamani kukkahousut bershkasta. Aika kalsarit sanoisinko. Mut ei maksanu ku 9.99e niin bueno. Bershkasta lähti mukaan myös muutama paita ja stradivariuksesta toppi ja shortsit.

image

Mähän en tosiaan ikinä kokeile vaatteita kaupassa. Rasittavaa alkaa riisuun vaatteita, tukka menee sekasi ja on silmillä ja suussa ja alkaa vaan ärsyttään. Friday paita oli muuten ihan jepa mut kainalon kohalla tulee oudot pussit. Jos hermostun liiaksi niihin niin otan sakset ja limpson isommaksi reiät. Eipä se maksanu ku alle 6e ja samaten tuo toinen valkonen paita jonku 10e mut sitä en vielä kokeillu. Jos se ei mee niin annan vaikka systalle.

image

Tottakai aletuotekki piti haalia! Ja nuo shortsit. Aika pyjamahousut mut tykkään. Ne oliki kalleimmat ku makso hurjat 12,95e.
Mulla on ongelmia. Mulla kestää jotenki tajuta ku ihmiset puhuu. Jotenki puhe uppoaa mun päähän hyvin hitaasti ja mä tuijotan ihmisiä muutaman hetken ja vasta tajuan aaaah! Stradivariuksessa ku maksoin electronilla ja nainen kysy enkuksi jotain ja mä tuijotin sitä ennen ku se sana uppos mun tajuntaan hitaasti mutta varmasti. Document. Ai, tarkotakko henkkareita? Si! Viddu ku näytänki varmasti siltä ku en tajuais. Pitää alkaa vaan höpöttää kamalasti päälle ennen ku puhe uppoaa mun tajuntaan niin ne menee hämilleen ja kerkeen ymmärtään mitä ne just puhu ennen ku ne tajuaa etten tajua niitten aksenttia. Loistava suunnitelma muuten mut tullaan taas siihen että en tykkää turhia höpötellä.

Kamalinta espanjasa on poskille pussaavat ihmiset. Täysin tuntemattomat pussailee niin että naama märkänä.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply