Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Ohikiitävää

Enää viis viikkoa espanjaan! Joka viikonlopulle oon suunnitellu puuhaa tän jälkeen. Nyt oon vaan kämpillä ja siivonnu. Keskiviikkona tosiaan meen tornioon vapun viettoon ja kyllä! On luvattu räntää! Musta vois tulla säätiedottaja! Torstaina lähen kotio viikonlopuksi mistä nää kuvatki on otettu. Voitteko kuvitella. Meillä on kilometri matkaa postilaatikolle. Jos ei ollu kylälle menoa niin sitä ei aina haettu postia päivittäin ku olin lapsi. Lepposta :D

image

Sit ku on äitienpäivä viikonloppu meinasin olla kemissä. Todennäkösesti nökötän vaan yksin kämpillä ja mietin miksi oikeastaan oonkaan täällä enkä muualla. No salilla ainaki pääsee käymään. Viiden viikon salirutistus nyt tähän että ois ees millin timmimpi pylly!

image

Sen viikonlopun jälkeen meen ouluun systan luo. En muista sanoinko sille sitä jo, kyllä varmaan. Pitää nähdä myös piiaa ja maritaa ennen reissua ♡

image

Ollu tosi outoa olla vaan yksin nyt ku piiaki meni elokuulle saakka ouluun. Pyh. Katkera heli ku piia rakastunu ja mä en :D

image

Mä kyllä uskon rakkauteen mut mun kohdalla se ei näytä olevan ku semmosta ohikiitävää. Tähdenlentoja jotka ei loista taivaalla muutamaa hetkeä pidempään. Mut onhan mulla hei keskiviikkona tinder treffit! Saapa nähdä mitä sieltä tornion pikku berliinin tiskiltä löytyy. Oli ainaki mies mun makuun siinä mielessä että se sano heti että mennään kaljalle eikä minnekkään kahvilla. Plus sillä on parta! Mun mielestä (oon välillä outo jopa omasta mielestäni) mitä isompi parta niin sen seksikkäämpi mies. Se on tosi outoa sinänsä. Varsinki ku nyt aloin miettiin että ajatteleekohan joku että joulupukki ois mun mielestä seksikäs? :D

Ps. Koloa suussa kolottelee vieläki joten alan nukkuun mun läppärin kans samassa sängyssä. Asiat jotka ei liity mitenkään toisiinsa. Parantuva reikä ja läppäri. Moikka!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply