Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Pääsiäisjumi

Keskiviikkona alko vimppa harjottelu. Oon vieläki ihan innoissani ja ootan aivan perse mielisään ens viikkoa ja en haluais yhtään että aika kuluu nopeeta! Keskiviikkona päätin ottaa ihteeni niskasta kii ja mennä salille. Hyvin jaksoin vaikka itku tuliki yhdessä vaiheessa systan whatsappailtua. Mutta onnesta tietenki. Harvemmin itken onnesta, pitää olla oikeesti iso juttu että meikä tirauttaa itkut.

image

Salin jälkeen köpöttelin rantaan kahtoon surullista lumilinnaa. Luulin ihan että ne hajottais ton ja heivais mereen nuo lumet ettei ne aiheuta mitään ylisuurta lätäkköö tohon.

image

Torstaina lähin iltajunalla kotiin ja oon nyt pessy kohta viis koneellista pyykkiä. Huomenna palailen takas kämpille että saa nukkua omassa sängyssä joka ei aiheuta niska jumia ja selkäkipuja. Ja tuunhan mä enivei kotio takas vapun aikaanki taas. Vappua meen vietteleen tornioon näillä näkymin. Grillaileen ja nauttiin auringosta.

image

Ja eihän tää ois mitään ellen jotain negatiivista sanois; todennäkösesti sataa räntää vappuna. BOOM!

Oikeesti oon ilonen mut ei kerrota sitä muille ♡

Ps. Tein itelleni twitterin enkä vieläkään oikein ymmärrä sen pointtia. Kertokaa mulle!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply