Suomen suurin matkablogiyhteisö

Subscribe & Follow

Tyttöjen ilta

Oisko ollu kolme viikkoa sit sovittiin tyttöjen kans että mennään kolmisteen baariin ja ollaan kaikki tosi humalassa. Se oli koko illan pointti. Olla hyvässä humalassa. Pitäsköhän hankkia joku harrastus oikeestikki. No mut oli hyvä ilta kyllä. Tanssittiin ja mulla särki vaan jalkoja, yllättäen. Tilasin baarissa jopa yhen juoman mutta seki oli ihan tarpeeksi. Mutta mullehan ei enää ikinä tuu krapulaa ku oon lopettanu suurimmaksi osaksi oluen juonnin. Jossain vaiheessa ku joi vaan olutta koko illan niin otti vähä koville niin ajattelin, että jospa sen mallaksen jättäis vähemmälle ettei maha joudu aina niin koville.

image

Mulla on kauhee harava käsi. Mutta huomaatteko!Mun kuolio on laimentunu! Ei tarvi enää käyttää paljookaan koruja kädessä ku se on vaalentunu! Oon tosi ylpeä itestäni että jaksoin kaivella vaatekaappejani ku löysin sieltä vanhan quontumin ihanuusmekonki. Booty näyttää hyvältä tuossa, vaikka itse sanonkin :D

image

Meidän loppuillan kuvat on tätä tasoa. Heilahtaneita eikä niissä oo oikein mitään järkeä. Varsinki ku ite niitä aina otan. Mulla on kauhee ongelma kameran kanssa. Joka paikkaan mihin meenkään, oon selvinpäin tai en niin otan jonku sata kuvaa ja kaikki näyttää samalta. Oon kauhee ihminen ulkomailla ja uusissa paikoissa ku kahton maailmaa vaan linssin läpi. Hyvin moni myös inhoo sitä että otan paljon kuvia. image

image

Mä twerkkasin Essiä vasten. Hienoja hetkiä. Tänään muuten oli tosi ankeeta herätä. Meillä ois ollu vaan yks oppitunti niin jäin nukkuun lämpimään petiin. Heräsin puol 12 ku tuli kuuma auringon paisteessa. Meillä on luokalla alussa ollu 32 opiskelijaa muistaakseni. Tällä hetkellä taitaa olla 26 joista muutama lintsaa melkein joka päivä ja silti pääsee kaikki läpi niin kyllä sitä ihtiä tympäsee mennä istuun tunnilla ku muut pääsee lintsaamalla läpi. Ja nyt ku en menny tunnilla ja ajattelin olevani pahis niin Piia kerto että tunnilla oli ollu 9 ihmistä koko luokasta. Että nii, pahis oli näköjään parisenkymmentä muutaki.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply